Üsküdar Gençlik Merkezi ödülleri sahiplerini buldu

Ödül töreni bu yıl Üsküdar Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Üsküdar Gençlik Merkezi ödülleri sahiplerini buldu

Ödül töreni bu yıl Üsküdar Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirdi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Üsküdar Gençlik Merkezi  ödülleri sahiplerini buldu

 Üniversite öğrencilerine özel bir paylaşım ve iletişim platformu sunan, 2 bin öğrenci kulübü ve 100 bin üniversitelinin yer aldığı ve kendi alanında markalaşan Üniaktivite; gelenekselleşen en aktif kulüp yarışmasının 5.ödül törenini bu yıl Üsküdar Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirdi.

2010-2011 akademik döneminde 716 öğrenci kulübünün katılımı ile gerçekleşen törende 6 dalda ödüller sahiplerini buldu. Ödül alanlar Fatih Altaylı, Müjdat Gezen, S. Alp Demirler, Nasuh Mahruki,  Bilal Özcan gibi birçok ünlü ismin de aralarında bulunduğu 18 jüri üyesi tarafından ve halk oylamasıyla seçildi.

Toplam 18 topluluk, ödüllerini Prof. Dr. Sevil Atasoy, Ziya Doğan, Ceren Bektaş, Kendi, Saffet Sancaklı, Umut Kaya gibi birçok ünlü ismin elinden aldı. Üsküdar Gençlik Merkezi Müdürü Ömer Faruk Terzi'ye de teşekkür plaketi verilen organizasyonda söyleşi ve Umut Kaya'nın konseri de yer aldı.

Törene ödül vermek için katılan Prof. Dr. Sevil Atasoy Üniaktivite etkinliği hakkında, “Henüz kulüp üyesi olmayanlara mümkün olduğu kadar çok bu bilgi yayılırsa eğer herkes bir kulüpte yer bulur ve mutlaka geleceğe daha güvenle ve daha olumlu bir şekilde bakar diye düşünüyorum, bu tip etkinliklerin daha çoğalmasını da istiyorum” dedi. 

Bir televizyon kanalında hazırladığı programlarla gündemin nabzını yakalayan Ceren Bektaş da ödül verenler arasındaydı. Bektaş, “Bu organizasyona katılmak için büyük bir şevkle koşa koşa yayından geldim. Buraya gelerek kendimi genç hissettim. Üsküdar Belediye Başkanımız Mustafa Kara'yı da yayına almıştık. Üsküdar Gençlik Merkezi hakkında da konuşmuştuk kendisiyle” dedi.

Şarkıcı Kendi ise Üsküdar Gençlik Merkezi'nin dekorasyonundan ve hizmetlerinden çok etkilendiğini,  burayı özellikle gençlerin sosyalleşip hobilerini geliştirebileceği ve kendi hayatlarında seçtikleri meslek kollarına yardımcı olabilecek bir merkez olarak gördüğünü söyledi. Ödül verenler arasında bulunan eski futbolcu Saffet Sancaklı ise “Gençlik için ne yapılıyorsa, bunun içinde kimin en ufak bir payı daha varsa biz hepimiz ona minnettar kalmalıyız” dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3