Üsküdar esnafı ‘Teke' dedi

Üsküdar esnafı ‘Teke' dedi

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Üsküdar esnafı ‘Teke' dedi

Üsküdar, Ümraniye, Sancaktepe, Ataşehir ve Çekmeköy S.S. Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi, Olağan Genel Kurul toplantısını Büyük Çamlıca Sefa Restaurant'ta yaptı.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Kooperatif Olağan Genel Kurul toplantısında Zihni Teke yeniden güven tazeledi. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede, kalabalık bir esnaf topluluğu tarafından desteklenen Zihni Teke yeniden başkanlık koltuğuna oturdu.

Kongrede;  Aksaray Esnaf Sanatkârlar Kooperatif Başkanı ve aynı zamanda Murahhas Üyesi Necdet Yalkın, Maltepe-Pendik Kooperatif Başkanı Sezai Kantarcı, Küçükyalı- Bostancı Kooperatif Başkanı Şaban Genç, Çatalca Kooperatif Başkanı Önder Erbil, Yeni Tuzla Kooperatif Başkanı Naci Aydın, Ümraniye Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşçı, Üsküdar Kooperatif Başkanı İsmail Büyükcoşkun,  Kaynarca ve havalisi Kooperatif Başkanı Hüsamettin Elçi veTemel Yaşar Çoruh, Ümraniye Halk Bankası Krediler Müdürü ve Dudullu Kooperatif Başkan Yardımcısı Mehmet Yücel, Muhasebe Müdürü Hamza Dergen ve çok sayıda davetli ile esnaf vardı.

Kongrede konuşan Kooperatif Başkanı Zihni Teke, “Beni bu göreve layık gördüğünüz için tüm üyelerime teşekkür ediyorum. Daha önceki kooperatifin durumunu biliyorsunuz. İçler acısı bir durumu vardı. Ne zamanki ben talip oldum ve sizin gücünüzle buraya oturduysam kooperatifimiz adeta şahlandı. Kasamızda paramız ve esnafa verecek kredi gücümüz oluştu. Dolayısıyla sizlerin bana vermiş olduğu güç sayesinde ben de sizlere layık olmaya çalışıyorum. Bu da beni ve arkadaşlarımı fazlasıyla mutlu ediyor. Hiç kimse kuşkuya kapılmasın, ben var oldukça esnafımızın daha güçlü bir konuma geleceğini, herkesin bizleri taklit edeceğini söylemek istiyorum. Değerli üyelerim, sıkıntılarınızı bizimle paylaşınız. Bizler neden kongreler yapıyoruz? Bu kürsü halk kürsüsü. Varsa bir sorununuz veya çekinceniz gelin anlatın. Burası meydan… Konuşun ki bizler de sizin ne istediğinizi bilelim… Gece- gündüz demeden ekip arkadaşlarımızla beraber elimizi taşın altına koyarak  kooperatifimizi en güzel yerlere getirdik. Kim ne derse desin hiç kulak asmadan işimize ve yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” dedi. Teke konuşmasını;  “On bir yıldır size hizmet etmekten mutluluk ve gurur duyuyorum. Gücümüze güç kattınız. Bu güzel günde hepinize saygı ve selamlarımı iletiyor, hayırlı günler temenni ediyorum” diyerek tamamladı.  

Dilek ve temennilerin okunması sonrası yapılan oylama sonucunda güven tazeleyen Zihni Teke yeniden başkanlığa seçildi.

Haber: Durmuş Acar

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72