Ümraniye'nin genç ve güleryüzlü kaymakamı muhtarları ağırladı

Eski Kaymakam M. Ali Yıldırım'ın Çankaya'ya tayin olmasının ardından...

Ümraniye'nin genç ve güleryüzlü kaymakamı muhtarları ağırladı

Eski Kaymakam M. Ali Yıldırım'ın Çankaya'ya tayin olmasının ardından...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ümraniye'nin genç ve güleryüzlü kaymakamı muhtarları ağırladı

Eski Kaymakam M. Ali Yıldırım'ın Çankaya'ya tayin olmasının ardından yerine atanan yeni kaymakam Mustafa Çek, muhtarları ağırladı. Genç yaşı ve güleryüzlü kişiliğiyle dikkat çeken Çek, son derece anlamlı mesajlar verdi.

 

Ümraniye'nin yeni Kaymakamı Mustafa Çek, iş başı yaptı. Bu günlerde tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri ile ilgilenen Kaymakam Çek'in Salı günkü konukları mahalle muhtarları oldu. Necip Fazıl Mahallesi Muhtarı ve İstanbul Anadolu Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Delibalta ile derneğe bağlı Ümraniye'nin 14 muhtarın katıldığı ‘hayırlı olsun' ziyaretinde, güleryüzlü kişiliği ile dikkat çeken yeni kaymakam Mustafa Çek, “25 yıldır Türkiye'nin her yerinde görev yaptım. Muhtarlar, STK'lar, esnaf ve işadamları ile her zaman işbirliği içerisinde oldum. Ümraniye'de de öyle olacağını zaman içerisinde hep birlikte göreceğiz” dedi.

 

""

KARŞILIKLI İYİ NİYET DİLEKLERİ

“Hizmetler elbirliği ve işbirliği içerisinde yapılır” diyen Kaymakam Çek, “Tüm muhtarlarımızı yılda en az bir kez de olsa ziyaret edip çaylarını içeceğim ve zaman zaman da bir araya gelip istişarelerde bulunacağız” dedi. Ümraniye'yi dernekler açısından zengin bir ilçe olarak gördüğünü ifade eden Çek, “Sivil toplum örgütleri güçlü olan toplumlar daha sağlam olurlar” dedi. Ziyarette Kaymakam Mustafa Çek'e yeni görevinde başarılar dileyen Muhtar Kadir Delibalta ise, dernek olarak çatı olduklarını ifade etti ve “Anadolu yakasındaki 14 ilçenin 12'sinde örgütlü bir muhtarlar derneğiyiz” dedi.

 

""

MUHTARLAR ‘HOŞGELDİNİZ' DEDİ

Ziyarette daha sonra sırasıyla Esenşehir Muhtarı İsa Zeybek, Çakmak Muhtarı Ayhan Gök, Kazım Karabekir Muhtarı Fahri Topal, Esenevler Muhtarı Dursun Yılmaz, Mehmet Akif Muhtarı Osman Çalık, Çamlık Muhtarı Hasan Doğan, Namık Kemal Muhtarı Halil Dalçık, Parseller Muhtarı Gündüz Kanbir, Altınşehir Muhtarı Dursun Ali Yıldız, Tatlısu Muhtarı Cezmi Temur, Tantavi Muhtarı Ayhan Kartal, Şerifali Muhtarı İbrahim Demir, Atatürk Mahallesi Muhtarı Temel Mert ve Site Muhtarı Cuma Kara, Kaymakam Mustafa Çek'e hayırlı olsun dileklerini ilettiler.


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3