Ümraniye'nin araç filosu genişliyor

Ümraniye'nin araç filosu genişliyor

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Ümraniye'nin araç filosu genişliyor

Ümraniye Belediyesi araç filosuna 4 araç daha kattı

Satın aldığı 1 adet 1,5 ton kapasiteli çift tamburlu, vibrasyon özelliğine sahip asfalt silindiri ve 3 adet çift kabinli açık kasa kamyoneti araç filosuna ekleyen Ümraniye Belediyesi, hizmet yürüyüşünü aralıksız sürdürüyor.

Alt yapı ve üst yapı çalışmalarının daha etkin biçimde yürütülmesi amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam eden Ümraniye Belediyesi, Satın aldığı 1 adet 1,5 ton kapasiteli çift tamburlu, vibrasyon özelliğine sahip asfalt silindiri ve 3 adet çift kabinli açık kasa kamyoneti ile araç filosuna güç kattı.

Hizmet kalitesine güç katacak

Bomag marka çift tamburlu vibrasyonlu Asfalt silindiri 1,5 ton sıkıştırma kapasiteli ile Fen İşleri Müdürlüğü'nün asfalt serim çalışmalarında aktif olarak kullanılacak. Çift kabinli açık kasa Ford Transit marka kamyonet ise, Destek Hizmetleri bünyesinde kullanılarak, çalışmalara önemli katkı sağlayacak.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3