ÜMRANİYELİLER'i bütünleştiren hizmet!

Gökhan Tepe Konseri'nin de yer aldığı bir programla hizmete açıldı.

ÜMRANİYELİLER'i bütünleştiren hizmet!

Gökhan Tepe Konseri'nin de yer aldığı bir programla hizmete açıldı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
ÜMRANİYELİLER'i bütünleştiren hizmet!

Ümraniye Belediyesi'nce Hacegan Ormanı'nın bir proje kapsamında dönüştürüldüğü Mesire Alanı, halk pikniği ve Gökhan Tepe Konseri'nin de yer aldığı bir programla hizmete açıldı.

Kanlıca Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Ümraniye Belediyesi'ne tahsis edilen Hacegân Ormanı, belediye tarafından büyük bir projeyle dönüştürülerek mesire alanı olarak hizmete açıldı. Büyük Ümraniye Pikniği ve Gökhan Tepe Konseri ile hizmete açılan Ümraniye Mesire Alanı'nın açılış programına Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra, Ak Parti Milletvekili Mustafa Ataş, Ak Parti İlçe Başkanı Celal Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar ve on binlerce Ümraniyeli katıldı.

""

Program kapsamında Ümraniyeli vatandaşların katılımı ile Büyük Ümraniye Pikniği yapıldı. Başkan Hasan Can, piknik alanına gelen Ümraniyeliler'in masalarına konuk oldu ve onlarla bir süre sohbet etti. Ümraniyeliler pikniğe büyük ilgi gösterirken, mesire alanı piknik yapan vatandaşlarla renkli görüntülere sahne oldu. Açılış dolayısıyla hazırlanan çeşitli oyun ve eğlenceler katılan çocuklar doyasıya eğlenirken, ailelerde doğal ortamda piknik yapmanın tadını çıkardı.

""

Törende bir konuşma yapan Başkan Hasan Can, görevde bulundukları 7,5 yıllık zaman zarfında, Ümraniye'yi adeta baştan aşağı hizmetlerle donattıklarını söyledi. 120'nin üzerinde kalıcı eser kazandırarak Ümraniye'nin her karış toprağına hizmet götürdüklerini belirten Başkan Hasan Can, hayatın her alanına dair proje ve hizmetlerle rekorlar kırdıklarını hatırlattı.

""

Özellikle altyapı ve üst yapı hizmetlerinde doğal güzellikleri korumaya önem verdiklerini ifade eden Başkan Hasan Can, Ümraniye'nin dört bir yanını parklar ve yeşil alanlarla donattıklarını söyledi. Hacegan Ormanı'nda yaptıkları çalışmalara değinen Başkan Hasan Can, alanın doğal özelliklerini tahrip etmeden, burayı vatandaşların kullanımına açtıklarını vurguladı.

Başkan Hasan Can, Ümraniye Mesire Alanı'yla vatandaşların rahat nefes alacakları bir doğal ortamı onların hizmetine sunduklarını ifade ederek, gerek parklar ve yeşil alanlar ve gerekse Ümraniye Meydanı gibi hizmetlerle vatandaşlara nefes aldırdıklarını söyledi. Başkan Hasan Can, “Ayrıca bütün babaların Babalar Günü'nü de kutluyorum” dedi.

Şampiyonlara ödülleri verildi

Konuşmaların ardından her yıl organize edilen, medya mensuplarına yönelik medya cup futbol turnuvası, Ümraniye'deki kurumlara yönelik düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvası, dernekler için düzenlenen futbol turnuvası ve belediyenin kendi birimleri arasında düzenlediği birimler arası futbol turnuvasının 1. 2. ve 3.'lerine ödülleri ve kupaları verildi. Dernekler arası düzenlenen turnuvanın şampiyonu Kars Ardahan ve Iğdır Derneği KAI Ümraniye şubesi oldu.

Gökhan Tepe konserine ilgi

Öte yandan açılış programı kapsamında bir konser veren Türk Pop Müziği'nin sevilen seslerinden Gökhan Tepe, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Eski ve yeni şarkılarını Ümraniyelilere için seslendiren şarkıcıya eşlik eden vatandaşlar, etkinlikten oldukça memnun kaldı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3