Ümraniyeli yüzlerce öğrenciye yardım

Ümraniye Belediyesi, eğitim sezonu öncesinde ilçede okuyan 500'ü aşkın...

Ümraniyeli yüzlerce öğrenciye yardım

Ümraniye Belediyesi, eğitim sezonu öncesinde ilçede okuyan 500'ü aşkın...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ümraniyeli yüzlerce öğrenciye yardım

Ümraniye Belediyesi, eğitim sezonu öncesinde ilçede okuyan 500'ü aşkın öğrenciye okul kıyafeti alımında kullanılmak üzere hediye çeki dağıttı. İlköğretim öğrencileri için 120, lise öğrencileri için 160'şar lira değerindeki çekleri alan öğrencilerin mutluluğuna diyecek yoktu.

Ümraniye Belediyesi, eğitime yaptığı dev katkıları aralıksız sürdürüyor. Her yıl eğitim sezonu başında öğrencilere kıyafet ve kırtasiye yardımı yapan belediye, bu yıl da eğitim sezonu başında, ailelerin maddi yükünü hafifletmek amacıyla çeşitli yardımlarda bulunuyor. Ümraniye Belediyesi, son olarak düzenlediği bir programla Ümraniye'de bulunan ilköğretim okulları ile liselerde okuyan 500'ü aşkın öğrenciye okul kıyafeti yardımı yaptı.

""

Ümraniye Belediyesi Aşevi'nde yapılan programda, kıyafet alabilmeleri amacıyla, öğrencilere giyim çeki dağıtıldı. Çekleri programa katılan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan dağıttı. Çekler, ilköğretim öğrencileri için 120, lise öğrencileri için ise 160 TL değeri taşıyor.

Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, belediye olarak bugüne kadar eğitime önemli katkılarda bulunduklarını söyledi. Velilerin yükünü hafifletmek amacıyla, her yıl eğitim sezonu başında öğrencilere kıyafet ve kırtasiye yardımları yaptıklarını ifade eden Küçükkapdan, öğrencilerin bu çeklerle okul kıyafeti ihtiyaçlarını giderebileceklerini ve ailelerinin de okul masrafı noktasında yüklerinin hafiflediğini söyledi.

Konuşmasının ardından adları okunan öğrencilere kıyafet çeklerini kendisi takdim eden Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, onlarla yakından ilgilendi. Çek alan öğrenciler sevinirken, aileleri de yardımlardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  Daha sonra anlaşmalı mağazalara geçen öğrenci ve aileleri alışveriş yaptı.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3