Ümraniyeli çocuklar, bayramı erken yaşadı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yetim, öksüz ve şehit ailesi çocuklarını...

Ümraniyeli çocuklar, bayramı erken yaşadı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yetim, öksüz ve şehit ailesi çocuklarını...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ümraniyeli çocuklar, bayramı erken yaşadı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yetim, öksüz ve şehit ailesi çocuklarını unutmayan Ümraniye Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birisini daha sergiledi. Belediye, bu yıl da ilçede yaşayan yetim, öksüz ve şehit çocuklarını tespit ederek, onlara bayram kıyafetleri alabilecekleri 250'şer TL değerinde kıyafet kuponu hediye etti. Nikâh Sarayı'nda kuponların dağıtılması amacıyla düzenlenen programa Başkan Hasan Can da katıldı.

Başkan Can: “Çocukların

mutluluğu her şeye değer”

Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Hasan Can, belediye olarak, kendilerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkacaklarını söyledi. Yaptıkları bu kıyafet yardımıyla yetim, öksüz ve şehit ailesi çocuklarının bayrama mutlu ve huzurlu girmelerine katkıda bulunduklarını ifade eden Başkan Hasan Can, konuşmasında;

“Bayramlar, sevinç ve coşkumuzun doruğa ulaştığı özel günlerdir. İstedik ki, diğer bütün çocuklar gibi yetim ve öksüz yavrularımız da bayramı sevinç ve mutlulukla kutlasınlar. Biz de her bayram öncesinde olduğu gibi onlarla bir araya gelmek istedik. Çocukların yüzlerindeki sevinç ve mutluluk bizleri bahtiyar etti” dedi.

Çocuklar diledikleri

kıyafetleri aldı

Daha sonra anlaşmalı mağazaya geçen ve diledikleri kıyafetleri tercih etme şansı verilen çocuklar, reyonları tek tek gezerek kıyafet beğendi. 1.000'i aşkın çocuğun yararlandığı kıyafet yardımı programında duygulu anlar da yaşandı. Birbirinden güzel bayramlık kıyafetler seçen çocukların sevinçleri yüzlerinden okunuyordu.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72