Ümraniye'de iftar coşkusu sürüyor

Ümraniye Belediyesi, mahalle iftarları kapsamında Tatlısu, Mehmet Akif ve...

Ümraniye'de iftar coşkusu sürüyor

Ümraniye Belediyesi, mahalle iftarları kapsamında Tatlısu, Mehmet Akif ve...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ümraniye'de iftar coşkusu sürüyor

Ümraniye Belediyesi, mahalle iftarları kapsamında Tatlısu, Mehmet Akif ve Şerifali Mahalleleri sakinlerine bir iftar yemeği verdi.  İftar yemeğine yaklaşık iki bin kişi katıldı.  

 

Ümraniye Belediyesi'nin mahallelere yönelik verdiği iftar yemekleri devam ediyor. Belediyenin kurduğu mahalle iftar sofrasına bu kez Tatlısu, Mehmet Akif ve Şerifali mahallerinde ikamet eden vatandaşlar oturdu. Tezcan Caddesi Büyük Yavuz Sokak'ta verilen yemeğe Ümraniye Başkan Hasan Can ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları'nı yanı sıra, yaklaşık iki bin vatandaş katıldı.

 

""

Başkanı Hasan Can, yaptığı konuşmalarda Ramazan ayının birlik ve beraberlik bağlarını güçlendirdiğini söyledi. Belediye olarak bu birlikteliğe katkıda bulunmak için sofralar kurduklarını belirten Başkan Hasan Can, Ümraniyelileri bu sofralarda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Hasan Can, vatandaşlarla yakından ilgilenip hatıra fotoğrafları çektirdi.

""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3