Ümraniye'de Bilge Çocuklar'ın harçlıkları Somali'ye

Ümraniye Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü'ne bağlı bilgi evlerine üye çocuklar

Ümraniye'de Bilge Çocuklar'ın harçlıkları Somali'ye

Ümraniye Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü'ne bağlı bilgi evlerine üye çocuklar

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ümraniye'de Bilge Çocuklar'ın harçlıkları Somali'ye

Ümraniye Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü'ne bağlı bilgi evlerine üye çocuklar, Somali için harçlıklarını bir araya getirdi. Çocuklar, Somali'ye ulaştırılması için biriktirdikleri 2 bin 160 TL'yi Başkan Hasan Can'a teslim etti.

Ümraniye Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren 22 bilgi evine üye çocuklar çok anlamlı bir girişimde bulundu. Bilge çocuklar, açlık yüzünden zor günler geçiren Somali halkı için kendi aralarında bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında harçlıklarını bir araya getiren çocuklar, 2 bin 160 TL biriktirdi. Çocuklar, bağış olarak topladıkları parayı, Başbakanlık aracılığıyla Somali'ye ulaştırılması için, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a teslim etti.

Başkan Can: ‘Bu örnek davranışlarını kutluyorum'

Çocukların duyarlılığı karşısında duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı Hasan Can, onlara teşekkür etti. Çocuklara yaptıkları yardımın takdire şayan olduğunu söyleyen Başkan Hasan Can, “Yardım severlik bu toplumun mayasında var. Biz, komşusu açken tok yatanın kınandığı bir anlayışın, kültürün mirasçılarıyız” dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72