Ümraniye Saray Mahallesi Van'a yardım elini uzattı

Geçtiğimiz hafta meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremle sarsılan Van ve...

Ümraniye Saray Mahallesi Van'a yardım elini uzattı

Geçtiğimiz hafta meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremle sarsılan Van ve...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ümraniye Saray Mahallesi Van'a yardım elini uzattı

Geçtiğimiz hafta meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremle sarsılan Van ve Erciş, yaralarını sarmaya devam ediyor. Bu kapsamdaTürkiye'nin dört bir yerinden afet bölgesine yardımlar geliyor . Bu yardımlardan bir tanesi de Ümraniye Saray Mahallesi Muhtarı Abdulkerim Kandal'dan geldi.

 

Deprem felaketi, son günlerin Türkiye'nin gündemini meşgul eden en önemli olay… Çok sayıda ölü ve yaralının olduğu Van'da kış şartlarının da zorluğu nedeniyle vatandaşları hayli zor günler bekliyor. Türkiye'nin dört bir yanından,  depremden mağdur olmuş vatandaşlarımıza yardımlar geliyor.

 

 İşte bu yardımlardan biri de Ümraniye Saray Mahallesi Muhtarlığı'ndan geldi. Muhtarlık ve Dora Park Sitesi'nin öncülüğünde 30 koli giyecek Van afet koordinasyon merkezine teslim edilmek üzere gönderildi. Yapılan yardımla ilgili gazetemiz Flashaber'e konuşan Muhtar Abdulkerim Kandal, Van'da yaşanan talihsiz depremde evlerini, yakınlarını, iş yerlerini kaybedenlere başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Muhtar Kandal, açıklamasında, “Türkiye hepimizin. Doğusu ile Batısı ile. Onun için hiçbir ayrım yapılmadan çok zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Vanlı kardeşlerimize sahip çıkalım. Gün; yaraları sarma, birlik ve beraberlik içinde olma zamanıdır” dedi. Haber: Durmuş Acar

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3