Ümraniye polisi çocukları sevindirdi

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği etkinlik kapsamında,...

Ümraniye polisi çocukları sevindirdi

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği etkinlik kapsamında,...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Ümraniye polisi çocukları sevindirdi

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği etkinlik kapsamında, çeşitli aktivite ve hediyeler ile çocuklar eğlenceli bir gün yaşadı.  Çocuklar bu etkinlikten sonra polis amcalarını daha çok sevecek.

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü polis haftasında değişik ve bir o kadar eğlenceli bir etkinliğe imza attı.  Etkinlik kapsamında çocuklara unutulmaz bir gün yaşatılırken onların polise olan sevgisi ve güvenirliği de artırılmış oldu.  Ümraniye Meydan AVM'de gerçekleşen programında çeşitli aktivite ve sürprizler çocukları bekliyordu. Önce eğitim köpeklerinin gösterisi ve ardından motorlu yunus ekiplerinin gösterisi ilgiyle izlendi.

""

Alandaki bazı çocuklara motorlara bindirilerek tur attırıldı. Ailelerin ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği bu etkinlikteki en çok talep gören aktivite ise küçük atlar oldu. Atlara binmek isteyen çocuklar kuyruk oluştururken polis amcaları eşliğinde bu keyfide yaşama fırsatı yakaladılar. Etkinlik kapsamında sürprizler bununla da bitmedi. Palyaçolar da bu keyifli aktiviteye dahil oldu.

""

Polisler palyaçolarla birlikte alandaki tüm çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Etkinliğe bizzat katılıp çocukların sevincine ortak olan Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Adem Öztürk, bu günde çocukları mutlu etmek istediklerini söyledi. Değişik bir aktivite yaptıklarını söyleyen Öztürk, “Çocukların polise bakış açısı noktasında bu etkinlikler son derece önemli. Onların bize olan güvenleri bu sayede artıyor” dedi. Haber: Gürhan Demirtaş


""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72