Umraniye Meydanı'nda Tantavi Coşkusu Başladı

Hasan Can, “Sözünü verdiğimiz meydanda bugün şenlik yapıyoruz” dedi.

Umraniye Meydanı'nda Tantavi Coşkusu Başladı

Hasan Can, “Sözünü verdiğimiz meydanda bugün şenlik yapıyoruz” dedi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Umraniye Meydanı'nda  Tantavi Coşkusu Başladı

""

""

Belediye tarafından düzenlenen Tantavi Çocuk Şenliği, binlerce vatandaşın katılımıyla Ümraniye Meydanı'nda başladı. Açılışta konuşan Başkan Hasan Can, “Sözünü verdiğimiz meydanda bugün şenlik yapıyoruz” dedi.


""

Ümraniye Belediyesi tarafından her yıl Tantavi Parkı'nda düzenlenen, bu yıl Tantavi Çocuk Şenliği adıyla Ümraniye Meydanı'na taşınan Tantavi Çocuk Şenliği, binlerce vatandaşın büyük katılımıyla başladı. Belediyece yapımı tamamlanarak birinci etabı hizmete açılan Ümraniye Meydanı'nda yapılan şenliğin açılış törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve eşi Saliha Can, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Celal Erdoğan, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve binlerce Ümraniyeli vatandaş katıldı.


""
 

ÜMRANİYE MEYDANI

DOLUP TAŞTI

Erken saatlerde alanı dolduran vatandaşlar, program kapsamında düzenlenecek Sünnet Şöleni için çocuklarıyla birlikte geldi. Ümraniye Belediyesi tarafından sünnet ettirilerek kıyafetleri karşılanan çocuklar, sahnede çalan eğlenceli müziklere eşlik edip, şarkılar söyledi. Büyük bir coşkunun yaşandığı alanda kurulan stantlardaki etkinliklere katıldı. Çocuklardan kimi resimler çizdi, kimi el becerilerini denedi. Ümraniye Belediyesi tarafından alandaki vatandaşlara yemek ikram edilirken, palyaço ve tahta bacaklar da çocuklardan büyük ilgi gördü.


""
 

‘SÖZÜNÜ VERDİK, BUGÜN

BURADA ŞENLİK YAPIYORUZ'

Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Meydanı'nda vatandaşlarla bir arada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Ümraniye'ye hizmet etme fırsatı verdiği için Allah'a şükrettiğini belirten Başkan Hasan Can, şunları söyledi: “Bugün bizim için anlamlı, özel bir gün. 1.500'ü aşkın çocuğumuzu sünnet ettirdik ve bugün burada onlar için bir Sünnet Şöleni yapıyoruz. Sünnet ettirdiğimiz çocuklarımızın aileleri için de çok anlamlı bir gündeyiz. Ümraniye Belediyesi olarak bahtiyarız. Ümraniye için ne söz verdiysek, birbiri ardına yerine getirmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Vatandaşlarımıza sözünü verdiğimiz Ümraniye Meydanı da bu vaatlerden biriydi. Yıllar önce sözü edilse hayal denebilecek bu vaadi yerine getirdik ve bugün vatandaşlarımızın nefes alabilecekleri Ümraniye Meydanı'nda şenlik yapıyoruz. İnşallah meydanın altına yaptıracağımız oto park ve çarşıyla bu meydanın fonksiyonu artacak, bu mevkideki trafik yoğunluğu da park vesilesiyle azalacak. Geçen yıl bir rekora imza atıp 50 bine yakın vatandaşımızla Alemdağ Caddesi'nde kurduğumuz sofrada iftar açmıştık. Bu yıl da Ramazan ayı etkinliklerimizin bir kısmını Ümraniye Meydanı'nda yapacağız. Bugüne kadar Ümraniye'ye büyük hizmetler yaptık, yapmaya da var gücümüzle devam edeceğiz.”

 

SÜNNET EDİLEN

ÇOCUKLARA HEDİYE

Başkan Hasan Can, konuşmasının ardından Ümraniye Belediyesi tarafından sünnet ettirilen ve tamamına çeşitli hediyeler verilecek çocukların bir kısmına hediyelerini verdi. Diğer çocukların hediyeleri ise görevliler tarafından dağıtıldı.


""
 

KUTSİ'DEN MUHTEŞEM KONSER

 Aynı program kapsamında sahne alan pop müziğinin sevilen seslerinden Kutsi, Ümraniyelilere muhteşem bir konser verdi. Şarkılarıyla geceye renk katan sanatçı, izleyicilerin de sık sık eşlik ettiği en güzel şarkılarını Ümraniyeliler için seslendirdi.

 

ŞENLİK BİR HAFTA SÜRECEK

 Ümraniye Meydanı, her gün düzenlenecek etkinliklerle, bir hafta boyunca çocukların uğrak yeri olacak. Çocukların yanı sıra, büyükler de unutulmadı. Şenlikler kapsamında çeşitli sanatçılar tarafından verilecek konserlerle, Ümraniyelilere keyifli yaz akşamları yaşatılacak.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72