Ümraniye Meydanı'na ‘Rize çıkarması'

Ümraniye'de sanatsal faaliyetlerin ardı arkası kesilmiyor. Rize Dernekler...

Ümraniye Meydanı'na ‘Rize çıkarması'

Ümraniye'de sanatsal faaliyetlerin ardı arkası kesilmiyor. Rize Dernekler...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ümraniye Meydanı'na ‘Rize çıkarması'

Ümraniye'de sanatsal faaliyetlerin ardı arkası kesilmiyor. Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF)'in bu yıl 6'ncısını düzenlediği Rize Günleri 21 Eylül-2Ekim tarihleri büyük bir katılım ile Ümraniye Meydan'da yapıldı.

Rize Günleri etkinlikleri süresince her akşam bir Derneğin tertiplediği etkinlik, yöresel sanatçıların sundukları müzik ziyafeti ile izleyenleri adeta mest etti. Etkinlik kapsamında; İkizdere Gecesi, Rize Ardeşen Tunca ve Çevre Dernekler Gecesi, Melyat Deresi Dernekleri Gecesi, Avrupa Yakası Rize Dernekleri Gecesi, Fındıkli Gecesi, Çayeli Gecesi ile Ümraniye Meydanı şenlendi. Etkinlik RİDEF Final Gecesi Pazar günü (dün) ile son buldu.

""

RİDEF'in organize ettiği Rize günlerinde Çayeli'ni temsilen katılan Şairler Deresi Derneği ve İncesırt Köyü Derneği kurdukları stantta gelenleri, ‘Neşe Çay'ın nefis çaylarını ikram ederek ağırladı. Misafirlere konuk severliğin en iyi şekilde yansıtıldığı stantta Çayeli'nin siyah beyaz fotoğrafları ile şimdiki güzellikleri sergilendi. Standa gelenler Çayeli'nin fotoğraf tablolarını beğeni ile izledi. Şairler Deresi Derneği ve İncesırt Köyü Derneği tarafından organize edilen ‘Çayeli Gecesi' etkinliğinde; Herem, Erol Şahin, Gökhan Birben Bülent Ferah şarkıları ile eğlenceyi doruğuna çıkardı.

Bir hafta süren Ümraniye'deki etkinliklere İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, KASTOB Başkanı Hasan Ekşi, Üsküdar Belediye Başkanı Yardımcısı Şefik Türkmen, Rize Ziraat Odası Başkanı Paliç, Dernek, Vakıf başkanları ile çok sayıda Rizeli vatandaş katıldı.

""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3