Ümraniye Lisesi ‘Pilav Günü'nde buluşturdu

Ümraniye Lisesi ‘Pilav Günü'nde buluşturdu

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ümraniye Lisesi ‘Pilav Günü'nde buluşturdu

Ümraniye Lisesi Mezunları Derneği, üyelerini geleneksel pilav gününde  buluşturdu. Okul bahçesinde gerçekleşen etkinliğe, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Selahattin Yıldız, Taşdelen eski belediye başkanı Hüseyin Sipahi, Ümraniye Lisesi eski müdürü İlyas Gürpehlivanoğlu, 55 emekli ve halen okulda görev yapan öğretmen, İSPARK Genel Müdürü Kadir Gurbetci, Tepeüstü Mahalle Muhtarı Turguy Demir, Site Mahalle Muhtarı Cuma Kara, İnşaat Mühendisi Muammer Alkılıç ve okulun eski mezunları katıldı.

Neşeli ve samimi bir ortamda gerçekleşen pilav gününde bir selamlama konuşması yapan Dernek Başkanı Fuat Korkmaz yaptığı konuşmada; “Adını Ümraniye ilçesinden alan okulumuz Ümraniye'ye kültürel ve ekonomik alanda bilgi ve beceri donanımlı birçok genç kazandırmıştır” dedi.

""


“Ama okulumuz nedense ilçe yöneticilerinden gerekli ilgi ve alakayı görmemiştir” diyen Korkmaz, “Örneğin okulumuzun birçok eksiği bulunmaktadır. Kültürel faaliyetlerimiz için bir salonumuz, keza sportif faaliyetlerimiz için de spor alanlarımız yetersizdir. Tesis ve ekipman azlığı nedeniyle okulumuz eğitimcileri tüm çabalarına ve de iyi niyetlerine rağmen başarılı öğrenci portföyü yaratamamakta. Bu nedenle okulumuzun Ümraniyemize katma değeri azalmaktadır” dedi.

Korkmaz konuşmasını; “ Bu olumsuzluklar sonucu, okulumuzdan mezun olan gençlerimiz iş alanında, sportif  ve kültürel alanda maalesef başarılı olamamaktadır. Sağlam, seviyeli bir alt yapıları olmadığından, başarı ve başarıyı getirecek kazancı elde edememektedirler. Bu durumda tabii olarak öğrencilerimiz ve velilerimiz karamsar duygulara kapılmaktadır” diyerek tamamladı.

""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72