Ümraniye Kent Konseyi 2010'u değerlendirdi!..

Başkan Hasan Can, Kent Konseyi'nin 2010 yılını son derece verimli değerlendirdiğini söyledi.

Ümraniye Kent Konseyi 2010'u değerlendirdi!..

Başkan Hasan Can, Kent Konseyi'nin 2010 yılını son derece verimli değerlendirdiğini söyledi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ümraniye Kent Konseyi  2010'u değerlendirdi!..

Ümraniye Kent Konseyi, 2010 yılı 2. genel kurulu toplantısını yaptı. Toplantıda Başkan Hasan Can, Kent Konseyi'nin 2010 yılını son derece verimli değerlendirdiğini söyledi.

 Ümraniye Kent Konseyi, düzenlediği bir programla 2010 yılı 2. genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Mehmet Akif Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya Belediye Başkanı Hasan Can, Yardımcıları Hüseyin Erdoğdu ile Enver Sedat Çakıroğlu ve kurul üyeleri katıldı.


""

Program, Kent Konseyi Başkanı sıfatı ile Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdoğdu'nun yaptığı konuşmayla başladı.

Konseyin çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Başkan Erdoğdu, geride bırakılan faaliyet dönemini en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını söyledi. Daha sonra söz alan Ümraniye Kent Konseyi Kıdemli Hemşeriler Meclisi Başkanı Zeki Özen, yaptığı sunumla konseyin çalışmalarını anlattı.

 

""

Başkan Hasan Can:

‘2010 yılı verimli geçti'

Kent Konseyi Onursal Başkanı olarak bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hasan Can da, çalışmalarından dolayı Kent Konseyi Yönetim Kurulu'nu tebrik etti. Vatandaşların Kent Konseyi aracılığıyla yerel yönetimlerde inisiyatif aldıklarına dikkat çeken Başkan Hasan Can, Ümraniye Kent Konseyi'nin 2010 yılını çok verimli bir şekilde kullanarak önemli çalışmalara imza attığını söyledi. Başkan Hasan Can, konsey çalışmalarına her zaman destek olduklarını da sözlerine ekledi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3