Ümraniye Emniyet Müdürü Sultanbeyli'de

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde her yıl Temmuz ayında gerçekleştirilen, il içi...

Ümraniye Emniyet Müdürü Sultanbeyli'de

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde her yıl Temmuz ayında gerçekleştirilen, il içi...

28 Temmuz 2013 Pazar 12:41
Ümraniye Emniyet Müdürü Sultanbeyli'de

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde her yıl Temmuz ayında gerçekleştirilen, il içi emniyet müdürü atamaları belli oldu. Buna göre Sultanbeyli Emniyet Müdürü Vahap Karaca Maltepe Emniyet Müdürlüğüne atanırken, Ümraniye Emniyet Müdürü olarak görev yapan Adem Öztürk, Sultanbeyli Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.

 İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde il içi atamalar belli oldu. Yapılan atamalarla 38 emniyet müdürü yeni görevlerine getirildi.  Yapılan atamayla 2012 yılında Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Vahap Karaca, Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Adem Öztürk, Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı.

 

Adem Öztürk Kimdir?

1971 yılında Yozgat’ta dünyaya gelen Öztürk, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. 1985 yılında Ankara Polis Koleji’ne başlayan Öztürk, ardından 1989 yılında Polis Akademisi’ne devam etti. 1993 yılında Polis Akademisi’ni başarılı bir şekilde bitirerek Komiser Yardımcısı olarak mezun oldu. Sırasıyla Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünün ve İstanbul Emniyet Müdürlüğünün bünyesinde farklı kadrolarda çalışan Öztürk, son olarak görev yaptığı Ümraniye Emniyet Müdürlüğü görevinden, Sultanbeyli Emniyet Müdürlüğü’ne atandı. 

 

 

Son Güncelleme: 28.07.2013 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3