Ümraniye de yardım kampanyası başlattı

Ümraniye de yardım kampanyası başlattı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ümraniye de yardım kampanyası başlattı

Ümraniye Belediyesi, Van'da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremin ardından bölgeye yardım için seferberlik başlattı. Belediye ilk olarak bölgedeki çalışmalarda kullanılmak üzere 6 araçtan oluşan arama-kurtarma iş makineleri ile beraberinde 22 personel gönderdi. 2 adet damperli kamyonet, bir adet çift kabinli kamyonet, Dodge Arama Kurtarma Aracı, bir adet çekici ve bir adet de Ekskavatör aracın yer aldığı iş makinelerinin yanı sıra, bölgeye bin adet battaniye ile 500 adet de erzak kolisi gönderildi.

 

""

Öte yandan Van'daki depremzedelere yardım amacıyla bir kampanya başlatan Ümraniye Belediyesi, kurduğu yardım çadırında vatandaşlardan gelen yardımları kabul ediyor. Belediye binası önünde kurulan çadır için çağrıda bulunan Ümraniye Belediyesi, özellikle battaniye ve erzak paketleri noktasında vatandaşların öncelik tanımalarını istedi. Yardımların gelmeye başladığı yardım çadırında biriktirilen yardım malzemeleri Ümraniye Belediyesi tarafından Van'daki depremzedelere ulaştırılacak.

 

Van'da meydana gelen depremden duydukları üzüntüyü dile getiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, deprem felaketi ile sarsılan bölgeye yardım için imkânlarını seferber ettiklerini söyledi.

 

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72