ÜMRANİYE BELEDİYESİ SANATKARLAR ÇARŞISI HALKIN HİZMETİNE AÇILDI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ SANATKARLAR ÇARŞISI HALKIN HİZMETİNE AÇILDI

26 Şubat 2013 Salı 11:17
ÜMRANİYE BELEDİYESİ SANATKARLAR ÇARŞISI HALKIN HİZMETİNE AÇILDI

           

            Ümraniye Belediyesi, ilçeye kazandırdığı kalıcı eserlerden biri olan, "Ümraniye Belediyesi Sanatkarlar Çarşısı"nı yeni konsepti ile halkın hizmetine açtı. Modern mimarisi ve çağdaş iç dekorasyonu ile göz kamaştıran çarşı, klasik Türk Sanatları ile hayat bulacak.

 

            Ümraniye Belediyesi, yaptırdığı önemli eserlerden biri olan Sanatkarlar Çarşısını, Modern mimarisi ve yeni konsepti ile halkın hizmetine açtı. Açılış törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti İlçe Başkanı Öztürk Oran, Ümraniye Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, Ümraniye Emniyet Müdürü Adem Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları, Sanatkarlar , muhtarlar, STK'lar, Birim Müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Program davetlilere verilen ikramın ardından Trio dinletisi ile devam etti.

 

            MUSTAFA KÜÇÜKKAPDAN; "ÜMRANİYENİN DEĞİŞİMİNİ SİMGELEYEN BİR ESER"

 

            Programda kısa bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, "Aylar süren çalışmalar sonucunda Ümraniye'nin değişimi simgeleyen bu güzel eserin açılışının yapmanın heyecanını yaşıyoruz" dedi. Küçükkapdan, başta Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek uzun yıllar hizmet verecek olan Ümraniye Belediyesi Sanatkarlar Çarşısı'nın Ümraniyelilere hayırlı olmasını diledi.

 

            ÖZTÜRK ORAN; "BU ESER İÇİN BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

 

            Daha sonra söz alan Ak Parti İlçe Başkanı Öztürk Oran, Bu güzel eseri Ümraniye'ye kazandıran Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibine teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başladı. "İçeri girdiğim zaman sanki geçmişte ecdadımızın yapmış olduğu eserleri çağrıştıran bu güzel mekanda inşallah çok güzel sanatkarlar yetişir. Hem meslek edinirler hem de sanata hizmet ederler" diyerek Ümraniye Belediyesi Sanatkarlar Çarşısı'nın Ümraniyelilere hayırlı olmasını temenni etti.


""

 

               BAŞKAN HASAN CAN;  "EL EMEĞİ GÖZ NURU BU ÇARŞIDA HAYAT BULACAK''

 

            Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ''Daha önce modernize edip açılışını yaptığımız, bu mekanda, bu günde Sanatkarlar Çarşısı olarak halka hizmet vermeye başlaması münasebeti ile toplanmış bulunmaktayız" dedi. Başkan Hasan Can sözlerini şöyle sürdürdü; El emeği ile hayatını kazanmak için mücadele veren sanatkarlarımızın el emeklerinin ve göz nurlarının değerlendirileceği, sanatkarlarımızın destekleneceği, ürünlerinin itibar göreceği bu hizmeti hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ebru, hat, tezhip, Türk sanatları, cam işçiliği gibi sanatların hayat bulup yaşaması için, Sanata ve Sanatçıya ve hizmet olsun diye bu eseri Ümraniyelilerin hizmetine sunduk. Ortaya çok nezih ve şık bir tablonun çıkmasında emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ümraniye Belediyesi Sanatkarlar Çarşısı'nın sanata, sanatçıya ve Ümraniyelilere hayırlı olmasını diliyorum.

 

           Program, konuşmaların ardından Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve konukların hep birlikte Ümraniye Belediyesi Sanatkarlar Çarşısı'nın açılış kurdelesini keserek Sanatkarlar Çarşısı'nı  gezmeleri ile son buldu.  

 

 

 

""

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3