Ümraniye Anadolu Lisesi yeni binasında

Arsası belediyece tahsis edilen Ümraniye Anadolu Lisesi'nin yeni binası, törenle hizmete açıldı.

Ümraniye Anadolu Lisesi yeni binasında

Arsası belediyece tahsis edilen Ümraniye Anadolu Lisesi'nin yeni binası, törenle hizmete açıldı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ümraniye Anadolu Lisesi yeni binasında

Başkan Hasan Can, eğitime yaptıkları katkıların artarak devam edeceğini söyledi.

 Ümraniye Anadolu Lisesi için yaptırılan yeni okul binası, törenle hizmete açıldı. Arsası belediye tarafından tahsis edilen okul binasının açılış törenine Kaymakam Mehmet Ali Yıldırım, Belediye Başkanı Hasan Can, Yardımcısı Mustafa Küçükapdan, Anadolu Lisesi Müdürü Bekir Altındağ, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Lise Müdürü Bekir Altındağ, yeni hizmet binalarında eğitim verecekleri için mutlu olduklarını söyledi. Kendilerine destek verdiği için Başkan Hasan Can'a teşekkür eden Altındağ, katkıların devam etmesini diledi. Eğitim kalitesi kadar, eğitimin teknik ve fiziki koşullarının da önemli olduğuna dikkat çeken kaymakam Mehmet Ali Yıldırım, yaptığı konuşmada ilçenin eğitim alanında önemli başarılar elde ettiğini söyledi.

Başkan Hasan Can ise göreve geldikleri ilk dönemden bu yana eğitime hep ayrı bir hassasiyet gösterdiklerini söyledi. Hayata geçirdikleri sayısız proje ile ilçedeki eğitim hizmetlerine katkıda bulunduklarını ifade eden Hasan Can, yapımına aracı oldukları okullar, eğitim veren okul ve kurumlara sağladıkları destekler ve yaptıkları eğitim hizmetleriyle bu katkıların devam edeceğini vurguladı.


""

Törende Başkan Hasan Can'a, eğitime verdiği destek nedeniyle bir teşekkür plaketi ile çiçek takdim edildi. Plaketi Kaymakam Yıldırım verirken, çiçeği de bir öğrenci takdim etti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3