ÜLMED'den teşekkür ziyareti

Ümraniye Lisesi Mezunları Derneği (ÜLMED) yöneticileri, “Çok daha güzel işler yapmak istiyoruz” dediler.

ÜLMED'den teşekkür ziyareti

Ümraniye Lisesi Mezunları Derneği (ÜLMED) yöneticileri, “Çok daha güzel işler yapmak istiyoruz” dediler.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
ÜLMED'den teşekkür ziyareti

Gazetemizi ziyaret ederek bu güne kadar yaptığımız haberlerimizden dolayı teşekkür edip bundan sonrası için destek isteyen Ümraniye Lisesi Mezunları Derneği (ÜLMED) yöneticileri, “Çok daha güzel işler yapmak istiyoruz” dediler.


""
 

Önümüzdeki günlerde Ümraniye'de faaliyete geçireceği yeni yeriyle atağa kalkmayı planlayan Ümraniye Lisesi Mezunları Derneği (ÜLMED) yöneticileri, gazetemizi ziyaret ederek fikir ve görüş alış verişinde bulundular. Bugüne kadar yapmış olduğumuz olumlu ve destekleyici haberlerimizden ötürü teşekkür edip bundan sonrası için destek isteyen ÜLMED Başkanı Fuat Korkmaz, “Yerel yönetimiyle, mülki idari kadrosuyla, diğer sivil toplum örgütlerimizle, basınımızla dayanışma içerisinde olup Ümraniye için hep birlikte güzel işler yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Beraberinde; yardımcıları Alper Yüksel, Sacit Terzi ve genel sekreter Nesil Sanlav ile birlikte gazetemiz Sahibi Ali Rıza Yıldız'a ÜLMED'in hedef ve amaçlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Fuat Kormaz, “Flashaber, bugüne kadarki tüm çalışmalarımızda yanımızda olup haberleri ile bizi kamuoyuna yansıtıp tanıttı. Ümraniye Lisesi Mezunları adına sizlere teşekkür ediyorum. Bundan sonraki aktivitelerimizde de sizleri yanımızda görmek isityoruz” dedi. Korkmaz, Ümraniye'de oluşturacakları kamuoyu gücü ile toplum yararına işler başarmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

ÜLMED'in yakında ilçe merkezinde yeni yerini faaliyete geçireceklerini kaydeden Korkmaz, “Bundan sonra daha hareketli bir süreç yaşayacağız” dedi. Flashaber Sahibi Ali Rıza Yıldız da, tüm sivil oluşumlara karşı yayın olarak yakın durup destek vermeye devam edeceğimizi ifade etti. 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3