Tuzlalı öğrencilere kırtasiye yardımı

Yeni Eğitim-öğretim yılının başlaması ile ailelerin eğitim yükünü azaltmaya.

Tuzlalı öğrencilere kırtasiye yardımı

Yeni Eğitim-öğretim yılının başlaması ile ailelerin eğitim yükünü azaltmaya.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Tuzlalı öğrencilere kırtasiye yardımı

Yeni Eğitim-öğretim yılının başlaması ile ailelerin eğitim yükünü azaltmaya çalışan Gönül Elleri Çarşısı 600 çocuğa, okul çantası ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Kadın Kent Gönüllülerine eğitim alanında yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla'daki okullara her anlamda destek verdiklerini ifade etti.

İlçe genelinde bulunan 38 ilk ve orta öğretim okullarının boya ve tadilatını yaparak 2011 eğitim yılının açılışına hazır hale getirdiklerini ifade eden Başkan Dr. Şadi Yazıcı, “Öğrencilerimizin sağlıklı, modern, çağdaş dersliklerde en iyi şekilde eğitim görmeleri için gereken her türlü yardımı ve çalışmayı gerçekleştirdik. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, ilköğretim okulu öğrencilerimize kırtasiye malzemeleri dağıtımı yaptı. Aynı şekilde hükümetimiz de çocuklarımızın kitaplarını ücretsiz olarak kendilerine veriyor. Önceliğimiz her zaman eğitim olacaktır” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3