Tuzla'da Sünnet Şöleni heyecanı

Tuzla Belediyesi, geleneksel Sünnet Şöleni'nin hazırlıklarını sürdürüyor.

Tuzla'da Sünnet Şöleni heyecanı

Tuzla Belediyesi, geleneksel Sünnet Şöleni'nin hazırlıklarını sürdürüyor.

03 Temmuz 2014 Perşembe 13:03
Tuzla'da Sünnet Şöleni heyecanı

Tuzla'da Sünnet Şöleni heyecanı yaşanıyor

Tuzla Belediyesi, geleneksel Sünnet Şöleni’nin hazırlıklarını sürdürüyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, sünnet olup kıyafetlerini alan ilk gruptaki çocuklar ve ailelerinin heyecanına ortak oldu.
Tuzla Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Sünnet Şöleni düzenliyor. Tuzla’da ikamet eden ve kayıtları alınan 4 yaş üzerindeki çocuklar, özel bir sağlık kurumunda sünnet edilmeye başlandı. 370 çocuğun erkekliğe ilk adımını attığı bu özel günde, onlara sünnet kıyafetleri de takım olarak hediye edildi. Sünnet olan çocuklar aileleri ile birlikte Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na gelerek kıyafet ve ayakkabılarını seçti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, evlatlarının mutlu gününün heyecanını yaşayan ailelerle Gönül Elleri Çarşısı’nda bir araya geldi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ile Kadın Kent Gönüllüleri, kıyafet seçiminin ardından sünnet çocukları ve aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

Son Güncelleme: 03.07.2014 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3