Tuzla'da sağlık yatırımları sürüyor

Tuzla Belediyesi'nin katkılarıyla Aydıntepe Mahallesi'nde yaptırılan Aile...

Tuzla'da sağlık yatırımları sürüyor

Tuzla Belediyesi'nin katkılarıyla Aydıntepe Mahallesi'nde yaptırılan Aile...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Tuzla'da sağlık yatırımları sürüyor

Tuzla Belediyesi'nin katkılarıyla Aydıntepe Mahallesi'nde yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Aydıntepe Aile Sağlık Merkezi'nde yapılan açılış törenine Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, İstanbul İl Sağlık Müdürü Savaş Başar Kartal, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstanbul 112 Başhekimi Dr. Metin Arslan, Tuzla Sağlık Grup Başkanı Dr. Kenan Karaman, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Sağlık Grup Başkanı Dr. Kenan Karaman, Tuzla'da sağlık alanında Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın büyük destek verdiğini ifade ederek, “Bizlere her anlamda yardım eden, vatandaşların uygun şartlarda sağlık hizmeti almasını sağlayan Belediye Başkanımıza sağlık çalışanları adına teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sağlık alanında da şartların iyi olması gerektiğini vurgulayarak “1 Kasım 2010 tarihi itibarıyla bütün aile hekimlerimizin fiziki şartlarını iyileştirmeye çalışıyoruz. Sağlık hizmeti verilecek alanların yenilenmesi lazımdı. Belediye olarak, tüm fiziki şartları sağladık. Bütün sağlık ocaklarının eksikliklerinin tamamlandığı yegane ilçelerden birisi olmaktan gurur duyuyorum” diye konuştu.

İl Sağlık Müdür Yardımcısı Savaş Başar Kartal da konuşmasında “2002 yılında 112 Acil sayısı 46 idi. Bugün itibarıyla 160 istasyonumuz hizmet veriyor” dedi. Başkan Yazıcı'nın  Aile Hekimliği sistemine ve sağlık hizmetlerine büyük katkı sağladığını ifade eden Kartal, “Doktorlar arasında en çok konuşulan ve takdir edilen Başkan Tuzla Belediye Başkanıdır. Başkan Yazıcı'nın büyük desteğini görüyoruz” diye konuştu.

Tuzla Belediyesi'nin Aile Sağlık Merkezlerine verdiği destekten dolayı memnuniyetini ifade eden Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet “Elbette bunda en büyük pay, aile hekimliğine ve bir bütün olarak tüm sağlık hizmetlerine büyük destek sunan Tuzla Belediyesi'ne aittir. Ben, Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı'nın 112 istasyonu ve aile sağlığı merkezi gibi iki önemli hizmeti sunmasından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum”  dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72