Tuzla'da Ramazan, bu yıl bir başka yaşanıyor

Sahilde belediye tarafından düzenlenen etkinlikler, her yaştan her kesimden.

Tuzla'da Ramazan, bu yıl bir başka yaşanıyor

Sahilde belediye tarafından düzenlenen etkinlikler, her yaştan her kesimden.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Tuzla'da Ramazan, bu yıl bir başka yaşanıyor

Tuzla'da Ramazan, bu yıl bir başka yaşanıyor. Sahilde belediye tarafından düzenlenen etkinlikler, her yaştan her kesimden Tuzlalıları, Ramazan'ın manevi atmosferinde biraraya getiriyor.

Binlerce vatandaş, oruçlarını, Tuzla Belediyesi'nin kurduğu sokak iftarlarında açıyor. İhtiyaç sahiplerini de unutmayan belediye, vatandaşlara gıda yardımı yapıyor. Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sokak iftarları kapsamında düzenlenen ilk iftarı, Şifa Mahallesi'nde vatandaşlarla birlikte açtı.

Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet'in de katıldığı sokak iftarında konuşma yapan Başkan Yazıcı, mübarek Ramazan ayının rahmet ve bereketiyle tüm İslam alemine, ülkemize ve Tuzla'ya hayırlı olmasını diledi.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen sokak iftarında, birlik ve beraberlik içinde ramazanın bereketini bir arada yaşayan şifa mahallesi sakinleri, alana kurulan mobil sahnede ramazanın manevi atmosferine uygun etkinlikler izleyerek keyifli dakikalar geçirdiler.

Ramazan ayının manevi atmosferinde, tüm Tuzlalıları kucaklamayı hedefleyen Başkan Yazıcı, Ramazan ayı boyunca, emniyet mensupları, yetim ve engelliler, sivil toplum kuruluşları, şehit aileleri, çeşitli esnaf grupları ve  yerel basın mensuplarıyla da Tuzla Belediyesi Semiha Kibar Sosyal Yaşam Merkezi'nde düzenlenecek iftarlarda bir araya gelecek.

Tuzla Belediyesi'nin Sahil Tören Alanı'nda geleneksel olarak düzenlediği Ramazan etkinlikleri bu yıl da yoğun ilgi görüyor. İftarlarını açtıktan sonra teravihe koşan Tuzlalılar, teravih sonrası ise Tuzla sahiline akın ediyor. Çünkü Sahil Tören Alanı'nda tam bir şölen var.

Tuzla Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan birbirinden ünlü sanatçılar da Tuzlalılara unutulmaz konserler vermeye devam ediyor. Ezgilerin usta ismi Ömer Karaoğlu seslendirdiği ezgi ve ilahilerle izleyenleri mest etti.

Ramazan ayı boyunca Tuzla sahil tören alanında  gerçekleşecek etkinlikler kapsamında; Aykut Kuşkaya, Erkan Mutlu,  Güçlü Soydemir, Dursun Ali Erzincanlı, Abdurrahman Önül, Hasan Lütfi Ramazanoğlu ve Eşref  Ziya konserlere katılacaklara müzik ziyafeti yaşatacak.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3