Tuzla'da kanallar ve rögarlar ilaçlanıyor

Tuzla Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, sivrisineklerin kışın...

Tuzla'da kanallar ve rögarlar ilaçlanıyor

Tuzla Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, sivrisineklerin kışın...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Tuzla'da kanallar ve rögarlar ilaçlanıyor

Tuzla Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, sivrisineklerin kışın konakladıkları kanal ve rögarlara yönelik kışlak mücadelesini sürdürüyor.

Sivrisineklerin kış mevsimindeki barınma yerleri olan kanal ve rögarlar, Tuzla Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından ilaçlanıyor. Havaların ısınmasıyla bu alanlardan çıkarak yaz mevsiminin davetsiz misafirlerini oluşturan sivrisineklerle mücadele, ergin anaç sineklerin yumurtlamalarına fırsat tanınmadan gerçekleştiriliyor.
Tuzla Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından kasım ayında başlayan ilaçlama çalışmaları, ilçenin tüm mahallelerinde düzenli olarak sürdürülüyor. 

Camiler de temizleniyor

Tuzla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçedeki camilerin temizliğini periyodik aralıklarla sürdürüyor. Tuzla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, halkın ortak kullanım alanlarının temizliğini sürdürmeyi devam ediyor. Ekipler, Tuzla'daki camilerin temizliğini de belirli aralıklarla sürdürüyor. Avize aksesuarlarını sabunlu su ile yıkayan ekipler, yerleri makine ile süpürüyor, camilerin genel temizliğini yapıyor. 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3