Tuzla'da dereler temizleniyor

5 Km. uzunluğundaki derenin temizliğine başladı.

Tuzla'da dereler temizleniyor

5 Km. uzunluğundaki derenin temizliğine başladı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Tuzla'da dereler temizleniyor

Tuzla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, İSKİ ile birlikte İstasyon, Yayla ve Evliya Çelebi Mahalleleri'nden geçen 5 Km. uzunluğundaki derenin temizliğine başladı.

İSKİ ile ortaklaşa başlatılan çalışma, su baskınlarının önlenmesini ve dere yataklarındaki çöp atıklarının günlük olarak temizlenmesini hedefliyor. Özellikle Tuzla Deresi'ne atılan bahçe atıkları, araba lastikleri, kum ve diğer atıkların su akışını zorlaştığı, biriken atıkların da koku yaptığı tespit edildi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, derenin temizliği için yalnızca belediyenin çalışmasının yeterli olmayacağını, bu çalışmaya vatandaşların da destek vermesi gerektiğini ifade etti. Yazıcı, en iyi temizlik çevreyi kirletmemektir diyerek tüm Tuzlalıları çevreye duyarlı olmaya davet etti.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3