Tuzla etkinlikleri bugün başlıyor

Etkinlik günleri çerçevesinde 30 farklı etkinlik Tuzlalılarla buluşacak.

Tuzla etkinlikleri bugün başlıyor

Etkinlik günleri çerçevesinde 30 farklı etkinlik Tuzlalılarla buluşacak.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Tuzla etkinlikleri bugün başlıyor

Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 6 gün sürecek olan etkinlik günleri çerçevesinde 30 farklı etkinlik Tuzlalılarla buluşacak. Etkinlikler ağırlıklı olarak Tuzla sahilindeki tören alanında gerçekleşecek.

Tiyatrolar, konserler, yerel stantlar, bilim – proje, kültür sanat sergileri, gösteriler ve spor müsabakaları ile dolu dolu geçecek etkinlikler arasında streetball, futbol tenisi, kano yarışları, yelken, yat ve bot şov gibi birbirinden heyecanlı gösteriler de yer alacak. Etkinlik günleri çerçevesinde sanatçı Murat Başaran da vereceği konserle Tuzlalı müzik severlerle buluşacak.

Tuzla 3. Kültür Sanat Spor ve Bilim Günleri 21 Mayıs Cumartesi günü Tuzla sahili tören alanında düzenlenecek ödül töreni ve Devasaz Grubu konseri ile sona erecek.

 

 

 

 

  

  

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3