Tuzla Belediyesi, 7 üniversite ile işbirliği protokolü imzaladı

Tuzla Belediyesi, ilçedeki 7 üniversite ile 'eğitim, spor, sosyal,...

Tuzla Belediyesi, 7 üniversite ile işbirliği protokolü imzaladı

Tuzla Belediyesi, ilçedeki 7 üniversite ile 'eğitim, spor, sosyal,...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
 Tuzla Belediyesi, 7 üniversite ile işbirliği protokolü imzaladı
Tuzla Belediyesi, ilçedeki 7 üniversite ile 'eğitim, spor, sosyal, kültürel ve bilimsel' alanlarda ulusal/uluslararası proje, organizasyon ve eğitim programları düzenlemek amacıyla işbirliği protokolü imzaladı.

Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen işbirliği törenine, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Sabancı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Nihat Berker, Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A.Şule Kut, Süleyman Şah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Ekiz, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Okur, Piri Reis Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Belik ve Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Topuz katıldı.
İmza töreni öncesinde bir konuşma yapan Başkan Yazıcı, şehrin kendilerine emanet olduğunu, ellerindeki tüm imkânlar ile eğitime yardım etmek için ile yola çıktıklarını söyledi. Konuşmaların ardından işbirliği protokolü imzalandı.
Protokol ile Tuzla Belediyesi ve 7 üniversite arasında 'eğitim, spor, sosyal, kültürel ve bilimsel' alanlarda ulusal/uluslar arası proje, organizasyon ve eğitim programları düzenlemeye yönelik çalışmalar yapılacak.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72