Turan Cam çalışanları kahvaltıda buluştu

Turan Cam çalışanları kahvaltıda buluştu

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Turan Cam çalışanları kahvaltıda buluştu

 

Turan Cam çalışanları, geleneksel hale gelen kahvaltı buluşmalarına bir yenisini ekledi. Motivasyonun artması ve çalışanların birbirlerini daha iyi tanıması noktasında düzenlenen kahvaltıya şirket yönetimi de tam kadro katıldı.

Çekmeköy'de faaliyet gösteren Turan Cam, geleneksel hale getirdiği kahvaltılarına bir yenisini daha ekleyerek çalışanlarını bir araya getirdi. Cam sektörünün lider markalarından biri olan Turan Cam, çalışanlarını ödüllendirmeye ve motive etmeye devam ediyor. Geleneksel hale getirdiği sabah kahvaltılarına bir yenisi daha eklenerek firma çalışanları bir araya getirildi. Geleneksel kahvaltı geçtiğimiz hafta sonu Tarihi Adana Park'ta yapıldı.

""

Turan Cam'ın, bu başarısında emeği olan işçilerini onore etmesi, kahvaltıya katılan herkesi memnunu etti. Soğuk havaya rağmen firma çalışanları kahvaltıya tam kadro katıldı. Turan Cam'ın yöneticilerinin de katıldığı kahvaltı, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Turan Cam Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Turan, kahvaltıya katılan tüm çalışanlarına teşekkür ederek, "Biz, bir aileyiz. Bu başarı hepimizin" dedi. Kahvaltının ardından çay sohbeti başladı. Çalışanlar bol bol sohbet ederek güzel bir gün geçirme fırsatı buldu.

1968 yılında Mustafa Turan'ın 35 metrekarede perakende cam işleri yapmak üzere kurmuş olduğu Turan Cam, bugün kendi geliştirdiği üretim yöntemleri, üstün tasarım gücü ve deneyimli uzman kadroları ile uluslararası kalite normlarına uygun üretim yaparak, bayisi olduğu ŞİŞECAM ve PİMAPEN ürünlerini en iyi çözüm ortağı olarak sunmakta ve sürekli müşteri memnuniyetini sağlamakta?

""

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72