Topbaş, Kartal'da huzurevi ziyaret etti

Topbaş, Kartal'da huzurevi ziyaret etti

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Topbaş, Kartal'da huzurevi ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kartal'da iki ay önce açılan Darülaceze Müdürlüğü'ne bağlı Beşir Akınal Huzurevi'ni ziyaret etti. Darülaceze Müdürü İsrafil Aydın ve Huzurevi Müdürü Süleyman Sivrikaya tarafından karşılanan Topbaş'a, huzurevi sakinleri tarafından çiçek verildi.

Huzurevinde yaşlılarla tek tek tokalaşan ve sohbet eden Kadir Topbaş, yaptığı konuşmada, buraya ilk kez geldiğini belirterek, binayı bağışlayan Beşir Akınal'a teşekkür etti. Huzurevinin 9 katlı olmasından dolayı bazı sıkıntıları olduğunun ifade edildiğini belirten Topbaş, merkezde de böyle binalar bulmanın kolay olmadığını söyledi.

Diş hekimi olan Beşir Akınal'ın, 35 yıl Kadıköy'deki Türk Kızılayı'nda haftada bir gün ücretsiz hizmet verdiğini anlatan Topbaş, huzurevinin 75 kişilik olduğunu ve şu anda 53 kişinin ikamet ettiğini belirtti.

""

Huzurevi sakinlerine güzel bir ortamda, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için mücadele verdiklerini ifade eden Topbaş, “İstanbul'da her alanda kusursuz hizmet vermek zorundayız. Çünkü, İstanbul dünya şehri. Her şeyin kaliteli ve mükemmel olması lazım. Burada hizmet veren müdürler ve ilgili arkadaşlar, bizi temsil ediyorlar. Hizmetin kalitesi ve yeterliliği bizi hatırlatıyor” diye konuştu.

Huzurevi sakinlerinin kadro eksikliğinden yakınmaları üzerine Topbaş, huzurevinde 53 kişinin kaldığını ve 29 eleman çalıştığını belirterek, çevredeki lise seviyesindeki okullardan gönüllü öğrencilerin huzurevinde çalışmasına yönelik bir girişimde bulunulabileceğini söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, huzurevi sakinlerini odalarında da ziyaret ederek, onlarla sohbet etti, sıkıntılarını dinledi.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdurrahman Serdar 2019-04-23 09:08:37

Kadıköy'de uzun yılar Diş Hekimliği yapan BEŞİR AKINAL iyi ve dürüst bir MÜSLÜMAN, yeminine sadık Numune bir DİŞ HeKİMİ ve FAKİR BABASI idi. Aynı zamanda Din-i İslamını, İLM-İ HALİNİ (kişiliği ve mesleği için gerekli İslami bilgi) bilen ve YAŞIYAN, bunun KİTABINI yazmış. Mükemmel bir MÜSLÜMANDI.
Allah, gani gani RAHMET EYLİYE. Ruhuna Fatiha dilerim

banner3

banner72