TOPAK, Sivas'ın yıldızını parlatacak

İş adamı Mustafa Topak İstanbul Yıldızelililer dernek başkanlığına seçildi.

TOPAK, Sivas'ın yıldızını parlatacak

İş adamı Mustafa Topak İstanbul Yıldızelililer dernek başkanlığına seçildi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
TOPAK, Sivas'ın yıldızını parlatacak
Başkan Topak, hemşerilerine yakışır bir yönetim anlayışıyla çalışmalarına başladı.

 

İş adamı Mustafa Topak, köy derneğinden sonra İstanbul Yıldızelililer dernek başkanlığına seçildi. Daha önce Sivas Yıldızeli Gökçeli Köyü ve Civarı Dernek Başkanlığı yapan iş adamı Mustafa Topak, yeni görevi için kolları sıvadı.

Başkan Topak, ilk iş olarak 2007'de kurulan ve merkezi  Şirinevler'de bulunan dernek binasını Anadolu yakasına taşıyacak. Şu anda 200 üyesi bulunan derneğe yeni bir ivme kazandırıp üye sayısını artırmak ve sosyal-kültürel çalışmalara hız vermek de Dernek Başkanı Topak'ın diğer hedefleri arasında yer alıyor.

İş adamı kimliğinin yanı sıra birçok sosyal çalışma ve proje içinde yer alan Mustafa Topak, bundan sonra bilgi ve birikimini dernek çatısı altında hemşerileri ile paylaşacağını söyledi.  Hemşerilerine yakışır bir yönetim modeli ile çalışacağını söyleyen Mustafa Topak, dernek başkanlığına kendisini layık görenleri mahcup etmeyeceğini de vurguladı.

Derneği Anadolu yakasına taşıyacağını söyleyen Topak, “Taşınacağımız yer muhtemelen Ümraniye Tepeüstü olacak. Yine üye sayımızı hızla artırıp sosyal ve kültürel çalışmalara ağırlık vereceğiz. Memleketimizin gelenek ve göreneklerini yaşatıp derneğimize yakışır bir gece yapmayı da düşünüyoruz “ dedi.

            Haber: Gürhan DEMİRTAŞ

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3