TOKHADER'den kadın dayanışması

TOKHADER'den kadın dayanışması

26 Şubat 2013 Salı 11:16
TOKHADER'den kadın dayanışması

Kadıköy TOKHADER, dur durak demeden çalışmalarına devam ediyor. Kadınların umudu haline gelen Toplumsal Kadın Hareketi Derneği, Başkanları Arzu Umutlu Gül önderliğinde çok hareketli günler geçiriyor.

 

Geçtiğimiz günlerde Kadıköy TOKHADER Şubesi üyeleri Bostancı'da bir araya gelerek destek ve dayanışma kahvaltısı düzenledi. Çok renkli ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen kahvaltıda katılımcılar tek yürek halinde yardımlaşmanın en güzel örneğini sahnelediler. Kahvaltıya katılan çok sayıda dernek üyesinin yanında, Maltepe TOKHADER Genel Başkanı Hüsniye Kaya, Çekirdek Çocuk Kulübü üyelerini yanlarında gören Arzu Umutlu Gül, çok mutlu ve çok heyecanlı olduğunu söyledi.

 

Arzu Umutlu, “Fırsat buldukça üyelerimizle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Dernek olarak her zaman kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz. Kadınlarımız unutmasınlar ki yalnız değiller. Bizler var olduğumuz sürece onların her zaman yardımlarına koşacağız" dedi. Arzu Umutlu, konuşmasını kahvaltıya katılan tüm dostlarına teşekkür ederek, Katılımınızla bizlere güç ve destek verdiniz” diyerek noktaladı. Haber: Durmuş Acar

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3