TOKHADER'den anlamlı iftar yemeği

Geçtiğimiz günlerde Sapanca'da kimsesiz çocuklar yararına verilen iftar...

TOKHADER'den anlamlı iftar yemeği

Geçtiğimiz günlerde Sapanca'da kimsesiz çocuklar yararına verilen iftar...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
TOKHADER'den anlamlı iftar yemeği

Geçtiğimiz günlerde Sapanca'da kimsesiz çocuklar yararına verilen iftar yemeğinde hem çocuklar sevindirildi hem de duygusal anlar yaşandı.  

 

Başkan Arzu Gül yönetimindeki Toplumsal Kadın Hareketi Derneği Kadıköy Şubesi, Vakıfbank Umut Çocukları Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Yatılı Okulu'nu, Başkan Gül'ün Sapanca Kırkpınar'daki evinde ağırladı. Arzu Gül, misafir çocuklara kendi evini açarak, çocuklara aile ortamında her türlü sosyal sportif ve eğlence imkanları yaratarak onların güzel vakit geçirmelerini sağladı. TOKHADER Başkanı Arzu Gül Hanım yemekte yaptığı kısa konuşmada; "Bu çocukları topluma kazandırmak için bizler, aile birliği ve gönüllü dostlarımızla bir şeyler yapmanın çabası içersindeyiz. Unutmayalım ki bu çocuklar hepimizin çocukları. İmkanı olan tüm hayırseverlerin bu tür etkinliklerde bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz" dedi. TOKHADER, okulun öğrencilerinden ikinci bir grubu da geçtiğimiz Çarşamba akşamı alarak aynı şartlarda onlarla da güzel bir gün geçirdiler.

Haber: Durmuş Acar

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3