TOKHADER, kaymakamlık işbirliği

TOKHADER, kaymakamlık işbirliği

26 Şubat 2013 Salı 11:16
TOKHADER, kaymakamlık işbirliği

Kadıköy Kaymakamı Hasan Karahan, Toplumsal Kadın Hareketi Derneği (TOKHADER) Kadıköy Şubesi'ne sürpriz bir ziyaret yaptı. Son derece olumlu geçen ziyarette karşılıklı destek sözü verildi. Dernek üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretten herkes mutlu ayrıldı.

Şube Başkanı Arzu Umutlu Gül ve üyelerin hazır bulunduğu ziyarette Başkan Gül yaptığı konuşmada Kaymakam Hasan Karahan'a, kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Gül, konuşmasında, "Sayın kaymakamımızın ziyareti bizleri çok memnun etti. Biz de kendisinin her zaman yanında olacağız. Ziyaret çok olumlu geçti. Elimizden geldiği kadar güzel ilçemiz Kadıköy için çalışacağız. Her zaman karşılıklı görüş alışverişinde olacağımızı buradan söylemek istiyorum" dedi.

""

Kaymakam Hasan Karahan da yaptığı konuşmada,"Bizim görevimiz her zaman sizlerde olduğu gibi gerçekten işini yapan, ilçesi için mücadele eden dernek yöneticilerine destek olmaktır. Bu nedenle Arzu Umutlu Gül Hanımefendiyi cesaretinden ve başarılı çalışmalarından dolayı yürekten kutluyorum. Biz de Kaymakamlık olarak elimizden geldiğince her zaman yanlarında olacağımızı söylemek isterim" dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72