Tepeören'de ilk kez imar uygulaması

Tepeören'de ilk kez imar uygulaması

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Tepeören'de ilk kez imar uygulaması

Tepeören'de ilk kez imar uygulaması yapılacağını belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Tepeören ilk defa imar uygulamasına sahip olacak. Tepeören'de bugüne kadar 15 ve 16. maddeye göre terkler yapılmış ama buradaki adaleti tesis etmek için imar uygulaması yapacağız. Buranın planlarını bitirmemiz, çocuklarınıza bırakacağınız en güzel miras olacak" dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, halk meclisi toplantılarını Tepeören Mahallesi'nde sürdürdü. Belediye başkan yardımcıları Ahmet Çabuk, Serhan Kural, Mehmet Çelikel ve Funda Oktay ile yaptığı hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Yazıcı, vatandaşların sorularını da cevapladı.

"Sıkıntıları gidereceğiz"

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, vatandaşların imar konularındaki sıkıntılarını dinledi. Tepeören'in 2009 yılında Tuzla Belediyesi sorumluluğu ile tanıştığını belirten Başkan Yazıcı, mevcut sıkıntıların imar uygulaması ile çözüleceğine dikkat çekti. Başkan Yazıcı, "Tepeören'de daha önce imar uygulaması yapılmamış. Tepeören'de bugüne kadar 15 ve 16. maddeye göre terkler yapılmış ama buradaki adaleti tesis etmek için imar uygulaması yapacağız. Tepeören ilk defa imar uygulamasına sahip olacak. Büyükşehir Belediyesi de imar uygulaması yapılmasıyla alakalı notunu planlara koydu. Önümüzdeki ay 1/1000'lik planlar onaylanınca biz burada imar uygulamasına başlayacağız, vatandaşlarımızın sorunlarını da önemli ölçüde gidermiş olacağız" diye konuştu.

""

"Tepeören gelişecek"

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, imar uygulamasının vatandaşlara sağlayacağı diğer avantajı ise, "Köy içindeki mağduriyeti de ortadan kaldırmak için İBB Meclisi'ne verdiğimiz önerge de, bizim istediğimiz şekilde kabul edildi. Köy içinde kat yüksekliği 4 kata çıktı. 12 etapta gerçekleştirdiğimiz imar uygulaması ile Tepeören gelişecek" olarak açıkladı.

Tepeören'in planlarını bitirmenin, çocuklara bırakacakları en güzel miras olacağını vurgulayan Yazıcı, "Biz, imar uygulamasını Tuzla Belediyesi bünyesinde yapıyoruz. Bu hizmeti kesinlikle ihale etmiyoruz. İmar uygulamasında bir sorun yaşarsanız, belediyede sorununuzu rahatlıkla çözebileceksiniz" ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72