TDH gönüllüsü hayata veda etti?

TDH gönüllüsü hayata veda etti?

17 Mart 2013 Pazar 18:02
TDH gönüllüsü hayata veda etti?

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) gönüllülerinden, aynı zamanda Gebze İlçe Başkanlığı görevi yapmış, çalışkan, renkli ve efendi kişiliğiyle tanınan  Yılmaz Kahraman, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Cenazesinin kaldırıldığı Ümraniye Ihlamurkuyu Cemevi'ne akın eden sevenleri arasında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, eski bakanlardan Mustafa Kul ve bazı CHP ilçe başkanları da vardı. Duygusal anların yaşandığı cenaze töreninde, Kahraman ailesi göz yaşlarına boğuldu. Başkan Mustafa Sarıgül yaptığı konuşmada, 'Bana Hacı babamın vasiyetidir. 'Düğüne gitmezsin ama cenazeye mutlaka gitmelisin ve mutlaka cenazenin başında durmalısın' derdi. Sadece İstanbul değil, Türkiye'nin her yerindeki cenazelerden bize bir talep gelirse onu karşılıyoruz' dedi. 


TDH Gebze İlçe Başkanlığı da yapmış, sevilen isim Yılmaz Kahraman'ın aniden ölümü ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. En son ölmeden iki gün önce Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü makamında ziyaret eden Kahraman'ın ölümü, çalışma arkadaşlarını da üzüntüye boğdu. Konuştuğumuz bazı isimler,"Yılmaz Abi gerçekten de yurt sever, ailesine düşkün biriydi. Çalışkan kişilikli, herkesin yardımına koşardı" dedi. Ani ölünü karşısında şok geçiren Yılmaz Kahraman'ın kızları da cenazede herkesi ağlattı. Ümraniye Ihlamurkuyu Cemevi Dedesi tarafından kılınan öğle namazının ardından merhumun naaşı Çekmeköy Mezarlığı'nda defnedildi. 

""
""
""

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3