Tatlısu'dan Van'a yardım eli uzandı

Van'da meydana gelen deprem nedeniyle bir yardım kampanyası gerçekleştiren..

Tatlısu'dan Van'a yardım eli uzandı

Van'da meydana gelen deprem nedeniyle bir yardım kampanyası gerçekleştiren..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Tatlısu'dan Van'a yardım eli uzandı

Van'da meydana gelen deprem nedeniyle bir yardım kampanyası gerçekleştiren Tatlısu Mahalle Muhtarı Cezmi Temur, bayram öncesi bölgeye yardımın ulaşacağını söyledi.

Van'da meydana gelen ve büyük bir yıkıma neden olan deprem sonrası bölgeye yardım seferberliği devam ediyor. Belediyeler ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra muhtarlar da seferber olmuş durumda. Her zaman duyarlılığını ortaya koyan Ümraniye Tatlısu Mahalle Muhtarı Cezmi Temur da bu kapsamda bir yardım kampanyası düzenledi. Hafta başı bir TIR dolusu yardımın bölgeye ulaşmasını sağlayan Muhtar Temur, bayram öncesi de bölgeye yardım ulaştırmayı hedefliyor.

Gazetemize konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cezmi Temur, “Depremin ardından yardım başlatıldı. Kampanyayı pankartlarla ve mahalle içerisinde sokak sokak dolaşarak megafonla duyurduk. Mahalleli büyük duyarlılık gösterdi. Muhtarlık olarak yardım yaptığımız insanlar evindeki halı ve battaniyesini getirdi. Genel olarak; halı, battaniye, giysi, elektrikli ısıtma aletleri gibi yardımlar geldi” diyerek duyarlılıklarından dolayı mahalle halkına teşekkür etti.

Bayram öncesi bir TIR dolu yardımı daha bölgeye ulaştırmayı hedeflediklerini söyleyen Temur, “Topladığımız bu yardımları bayram öncesi afet yerine ulaştıracağız. Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü 1 TIR dolusu yardım yerine ulaştı. İnşallah bayram gelmeden diğer TIR'ı da bölgeye ulaştıracağız. Yine İstanbul Anadolu Muhtarlar Derneği olarak da çok ciddi bir yardım gerçekleştirdik. Toplanan bu yardımları Ümraniye Belediyesi'ne teslim ettik. Bir TIR dolusu yardımı da yine bölge milletvekilimiz Metin Külünk işbirliğiyle yerine ulaştırdık” dedi.  Haber: Gürhan DEMİRTAŞ

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72