Tatar heyet Sancaktepe'de

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) uluslararası alanda sürdürdüğü...

Tatar heyet Sancaktepe'de

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) uluslararası alanda sürdürdüğü...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Tatar heyet Sancaktepe'de

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) uluslararası alanda sürdürdüğü karşılıklı işbirliği, deneyim paylaşımı ve eğitim çalışmalarını arttırarak sürdürüyor. Birliğin çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Uluslararası Yerel Yönetimler Eğitim ve Araştırma Merkezi (UYEM) Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti yerel yöneticilerine eğitim programı düzenledi.

Program kapsamında belediyecilikle ilgili çeşitli konularda eğitimler verildi, karşılıklı tecrübe paylaşımı gerçekleştirildi. Etkinliği Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ile birlikte Türk İşbirliği ve Kalkınma Ajansı (TİKA) ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) organize etti. Proje kapsamında İstanbul ilçe belediyeleri ile ortaklaşa çalışmalarını yürüten organizasyonda Sancaktepe Belediyesi de katkıda bulundu.

Tatar heyet, program kapsamında akşam yemeği için Sancaktepe'ye geldi. Heyete ev sahipliğini TDBB üyesi Sancaktepe Belediyesi yaptı. Belediye Başkanı İsmail Erdem adına Başkan Yardımcısı Yusuf Tarık Uçar etkinlikte yer aldı. Uçar, konuklara yaptığı konuşmasında, yurtdışındaki belediyelerle rekabette olan bir belediyecilik sistemini hedeflediklerini söyledi.

Uçar, engellilere evlerde verilen hizmetler ve bilgi evleri gibi belediyenin vizyon projeleri hakkında bilgiler verdi. Kadın Koordinasyon Merkezi ve Gençlik Merkezi'ndeki çalışımlardan da bahseden Uçar, belediyenin diğer projeleri hakkında bilgi verdi. Yapılan görüşmeler sonrası Tatar heyet Sancaktepe'den ayrıldı.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3