Taşdelen, Cemal ağabeyine ağlıyor

Taşdelen, Cemalağabeyine ağlıyorBölgenin sevilen simalarından, Taşdelen belediye meclis üyesi ve başkan yardımcısı Cemal Güngör\'ün ani vefatı herkesi hüzne boğdu.

Taşdelen, Cemal ağabeyine ağlıyor

Taşdelen, Cemalağabeyine ağlıyorBölgenin sevilen simalarından, Taşdelen belediye meclis üyesi ve başkan yardımcısı Cemal Güngör\'ün ani vefatı herkesi hüzne boğdu.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Taşdelen, Cemal ağabeyine ağlıyor
 Taşdelen, Cemalağabeyine ağlıyorBölgenin sevilen simalarından, Taşdelen belediye meclis üyesi ve başkan yardımcısı Cemal Güngör\'ün ani vefatı herkesi hüzne boğdu. Merkez Camii\'ndeki cenaze töreni doldu taştı.Taşdelen halkı çok sevdiği Cemal Ağabeyi\'ne ağlıyor. Geçtiğimiz hafta sonu ani bir kalp rahatsızlığı sonucu aramızdan ayrılan Cemal Güngör, tüm sevenlerini yasa boğdu. Bir dönem muhtarlık da yapan Cemal Güngör, halen Taşdelen Belediye meclis üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulunuyordu. Güngör\'ün Türk bayrağına sarılı naaşı getirildiği Taşdelen Merkez Camii\'nde binlerce kişinin saf tuttuğu cenaze namazının ardından, sevenlerinin omzunda son yolculuğuna uğurlandı. Merhum Güngör, merkez mezarlığında toprağa verildi.Hüseyin Sipahiüzgün ve bitkinCemal Güngör\'ün tabutunun başından biran olsun ayrılmayan Belediye Başkanı Hüseyin Sipahi, üzgün ve bitkin halde saatlerce taziyeleri kabul etti. Güngör\'ün üzgün oğulları ve aile yakınları da başsağlığı dileklerini kabul ederken ayakta durmakta güçlük çekiyordu. Taşdelen\'in Cemal Ağabeyi, ani vefatı ile tüm sevenlerini şaşkınlığa uğrattı. Hınca hınç dolan ve taşan cami avlusunda binlerce kişi, Cemal Ağabeyi\'ne ‘haklarını helal etmek\' ve son görevlerini yerine getirmek için saf tuttu. Binlerce sevenihakkını helal ettiTaşdelen\'deki bu ani vefat haberinin ardından cenazeye siyaset ve iş dünyasından yoğun katılım vardı. Cenazeye; Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve eski başkan Mehmet Bingöl, Alemdağ Belediye Başkanı Mehmet Yaşa, Çekmeköy Belediye Başkanı Sıddık Eraslan, Sarıgazi Belediye Başkanı Kemal Ayyıldız, Ömerli Belediye Başkanı Erdal Yılmaz, Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan, Sarıgazi eski belediye başkanı Fikret Şahin, merhumun meclis üyesi ve muhtar arkadaşları ile binlerce vatandaş katıldı.
Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72