Tarihi Ottoman'da iftar bereketi

Bir yanda Galata Kulesi, bir yanda Süleymaniye Camii ile Haliç'in tüm...

Tarihi Ottoman'da iftar bereketi

Bir yanda Galata Kulesi, bir yanda Süleymaniye Camii ile Haliç'in tüm...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Tarihi Ottoman'da iftar bereketi

Bir yanda Galata Kulesi, bir yanda Süleymaniye Camii ile Haliç'in tüm güzelliklerinin ayağınıza serildiği bir yer. Sadece damak zevkinize değil, göz zevkinize de hitap eden bir mekan olan Ottoman Balıkçısı'nda her akşam birbirinden bereketli iftar sofraları açılmakta.

 

Geçtiğimiz hafta içinde İstanbul'un tarih kokan bir semtinde Cibali'deki Ottoman Balıkçısı'nda bereketli bir iftar sofrası verildi. Ev sahibi Derviş Deli'nin verdiği iftara birbirinden seçkin konuklar katıldı. Katılanlar arasında; CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, İşadamı Yakup Süt, Flashaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yıldız Medya Grup Başkanı Ali Rıza Yıldız, tanınmış avukatlardan Sema Kılıç, Doğru Group Şirketi Başkanı Bülent Doğru, İşadamı Özcan Mavzer, İşadamı Cavit Kılıç, Prof. Dr. Ferman Demirkol, Prof. Dr. Bingür Sönmez, Prof. Dr. Uğur Bey, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Üroloji Kliniği Başkanı Prof. Dr Kemal Yarıca, Kars-Ardahan Vakfı Başkanı Turan Çelik, Green Park Otelleri Sahibi Adil Üstündağ, Günay İnş. Ahmet Günay, Av. Çağrı Çetin, Ateşehir Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Tekin, İşadamları Murat Avşar, Volkan Yüce, Şemsi Bey, Toptaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Toktaş gibi isimler bulunuyordu.

 

""

Unutulmayacak

bir gece yaşandı

 

Çok sayıda siyasetçi ve işadamının katıldığı yemekte renkli ve bol sohbet tadında bir Ramazan akşamı yaşandı. Yemekten sonra bir konuşma yapan mekan sahibi Derviş Deli; “Beni onore ettiniz, çok mutluyum. Sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah sizleri yine gelecek Ramazan ayında aynı mekanda ağırlamanın keyfini yaşayacağız. Hep beraber önümüzdeki Ramazan Bayramı'nızı şimdiden kutluyor, büyüklerin ellerinden küçüklerin de gözlerinden öpüyorum” dedi. Haber: Durmuş Acar

""

""

""

 

""
""

 

""

 

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72