Tarihi Çayırda toplu nikah şöleni

Çayır Festivali 31 çiftin nikah töreni ile sona erdi.

Tarihi Çayırda toplu nikah şöleni

Çayır Festivali 31 çiftin nikah töreni ile sona erdi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Tarihi Çayırda toplu nikah şöleni

Beykoz Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Çayır Festivali 31 çiftin nikah töreni ile sona erdi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun da nikah şahidi olarak katıldığı törende çiftler Ferhat Göçer'in şarkılarıyla unutulmaz bir akşam yaşadılar.


""
 


Beykoz Belediyesi önceki akşam ihtiyaç sahibi 31 çift için nikah töreni düzenledi. Geleneksel Beykoz Çayır Festivali kapsamında düzenlenen törene İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da katıldı. 31 çiftin heyecanlı ve hareketli günü Hidiv Kasrı'nda fotoğraf çekimi ile başladı. Beytaş Tesisleri'nde düğün yemeklerinin ardından şoförlüğünü meclis üyeleri ve muhtarların yaptığı şehir turunun ardından Yuşa Tepesinde hep birlikte yapılan duaya amin dediler.


""


İstanbul Valisi Mutlu nikah şahidi

 31 çift daha sonra aileleriyle birlikte nikah töreninin yapıldığı Tarihi Beykoz Çayırında yerlerini aldılar. Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek temsilen Zekiye Tunç ve Mücahit Çiftçi'nin nikahını kıyarken şahitliklerini ise İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün yaptı. Diğer 30 çiftin ise şahitliklerini siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlar yaptı. Bütün çiftleri tek tek kutlayan İstanbul Valisi Mutlu, Beykoz Belediyesi'ni böyle hayırlı bir işe imza attığı için kutlayarak, “Bugün 31 çiftimizin resmi ve gönül şahitliğini yaptık. Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevitine. Birbirinden güzel 31 çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum.” dedi.  31 çift tek tek mutluluğa ‘Evet' derken, heyecanlanan bazı gelin damatlar da evet derken zorlandı. Beykoz Belediyesi, havai fişek gösterisi ile birlikte imzalarını atan çiftlere  çeyiz olarak mobilya ve beyaz eşya hediye etti

3 yaşlı çifte ‘Evlilik Tapusu'

Nikah töreninin ardından Beykoz'da evliliklerinde 50 yılı geride bırakan 3 çifte de ‘Evlilik Tapusu' ve beraberliklerinin devamı dileğinin yazıldığı ‘Yastık' hediye edildi. İstanbul Valisi Mutlu, yaşlıların ellerini tek tek öperek tebrik etti.

 Başkan Çelikbilek'e sürpriz

Nikahın ardından Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'e sürpriz yapıldı. Belediye personeli tarafından hazırlanan, 37 yıl önceki nikah fotoğrafı  ve ‘evlilik tapusu'nu Hüseyin Avni Mutlu ve Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Eşi Ayşe Çelikbilek'e takdim etti. 50 bin kişinin katıldığı Toplu Nikah Şöleni Ferhat Göçer'in muhteşem konseri ile sona ererken, çiftler de ilk danslarını Ferhat Göçer'in aşk şarkılarıyla gerçekleştirdi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72