Talha Uğurluel İle “Tarihte Sırlar Dünyası”na Yolculuk

Ümraniye Belediyesi'nin düzenlediği, “Tarihte Sırlar Dünyası” etkinliğinin..

Talha Uğurluel İle “Tarihte Sırlar Dünyası”na Yolculuk

Ümraniye Belediyesi'nin düzenlediği, “Tarihte Sırlar Dünyası” etkinliğinin..

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Talha Uğurluel İle “Tarihte Sırlar Dünyası”na Yolculuk

Ümraniye Belediyesi'nin düzenlediği, “Tarihte Sırlar Dünyası” etkinliğinin dün akşamki konuğu Talha Uğurluel idi.

 

Ümraniye Belediyesi, Kültür etkinlikleri kapsamında Ocak ayında birbirinden değerli programlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.  Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezinin “Tarihte Sırlar Dünyası” etkinliği kapsamında, dün akşamki konuğu Talha Uğurluel idi. Uğurluel, kültür dünyamızın önemli mimari eserlerinin arka planında kalmış ve eser niteliği taşıyan detaylarını katılımcılarla paylaştı. Mimarilerin yapı şekilleri ve özelliklerini, eserlerin arka yüzünde kalan ve çok dikkat çekmeyen yapıları, yapılma süreçlerini ve öykülerini anlatan Uğurluel, Sultan Ahmet Camii, Fatih Camii, Hürrem Sultan külliyesi gibi birçok eserin ayrıntılarına yer verdi. Bize ait değerleri öğrenmek, hatırlamak ve yaşatmak açısından önemli hatıraların sunulduğu programa katılım yoğundu.

 

Sinema, tiyatro, konferans, seminer, söyleşi gibi kültürel aktivitelerin her türlüsünün, meraklıları için en güzel adres olan, sıcak ve güvenli atmosferiyle Ümraniye Belediyesi konferans ve gösteri salonları, kış akşamlarını değerlendirmek için vatandaşlarımızı bekliyor.



Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3