Sünnet kayıtları devam ediyor

Pendik Belediyesi'nin bu yıl 20.'sini düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni...

Sünnet kayıtları devam ediyor

Pendik Belediyesi'nin bu yıl 20.'sini düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni...

25 Haziran 2014 Çarşamba 15:55
Sünnet kayıtları devam ediyor

Pendik Belediyesi’nin bu yıl 20.’sini düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni başladı. Uzman doktorlar eşliğinde her gün 41 çocuğun sünnetinin yapıldığı program,  19 Temmuz tarihine kadar sürecek. Kayıtlar ise devam ediyor.

Bu yıl 20.’si düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni, Dumlupınar Mahallesi’ndeki Hamid Aytaç Kültür Merkezi’nde başladı.  Özel odalarda uzman doktorlar eşliğinde hijyenik ortamda 27 gün boyunca 1000 çocuğun sünneti gerçekleştirilecek. Pendik Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen şölene Şifa Hastanesi de destek veriyor. Önceden randevu verilen aileler böylelikle sırada beklememiş oluyor ve işlemi hemen gerçekleştiriliyor. Misafirlere çeşitli ikramların da yapıldığı sünnet günlerinde ayrıca Basın Yayın Müdürlüğü ekibi tarafından çekilen hatıra fotoğrafı da ailelere hediye ediliyor. Başvurular,  www.pendik. bel.tr internet adresine veya 444 81 80 numaralı çağrı merkezinde yapılmaya devam ediyor. Kayıtlar 1000 kişiye ulaşınca sona erecek. Sünnet etkinliği ise 19 Temmuz tarihine kadar sürecek.

 

Son Güncelleme: 25.06.2014 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72