Sultanbeyli'ye Kadın Danışma Masası

Sultanbeylili kadınların sorunlarına çözüm üretmek, onların sıkıntılı...

Sultanbeyli'ye Kadın Danışma Masası

Sultanbeylili kadınların sorunlarına çözüm üretmek, onların sıkıntılı...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Sultanbeyli'ye Kadın Danışma Masası

Sultanbeylili kadınların sorunlarına çözüm üretmek, onların sıkıntılı anlarında her türlü destek ve yardımı sunabilmek adına Sultanbeyli Belediyesi bünyesinde Kadın Danışma Masası kuruldu.

Sultanbeyli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Şefliği binasında hizmete giren Kadın Danışma Masası, Sultanbeyli kadınlarının her türlü sorunla başvurabilecekleri bir merkez. Kadın Danışma Masası'nın amacı kadınlara ihtiyaç duydukları konularda gerekli desteği sağlamak, kadınların güçlenmesi doğrultusunda faaliyetler yürütmek ve Sultanbeylili kadınların bir sorunla karşılaştıklarında başvurabilecekleri güvenilir bir birim olabilmek.

Genel olarak sosyal, psikolojik, yasal, ailesel ve sağlık sorunları konusunda hizmet verilen birimde, desteğe ihtiyaç duyan kadınların sorunları Kadın Danışma Masası'nda görevli psikolog tarafından dinleniyor.

Birimde, aile içi sorunlar ve bu sorunların çözümleri, maddi desteğe ihtiyaç duyan kadınlara belediye imkanlarından destek sağlanması ya da yardım sağlanabilecek kurumlara yönlendirilmesi. Çocuk hastalıkları, çocuk bakımı, aşılar, kadın hastalıkları, aile planlaması, hamilelik, yaşlı bakımı, salgın hastalıklar gibi konularda yönlendirme ve bilgilendirme yapılan Kadın Danışma Masası, yasal destek ve temel vatandaşlık hakları konusunda da Sultanbeylili kadınlarına hizmet sunacak.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3