Sultanbeyli'nin trafik sorunu çözümleniyor

Sultanbeyli'nin trafik sıkıntısına çözüm olacak Mecidiye Köprülü Kavşağı...

Sultanbeyli'nin trafik sorunu çözümleniyor

Sultanbeyli'nin trafik sıkıntısına çözüm olacak Mecidiye Köprülü Kavşağı...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sultanbeyli'nin trafik sorunu çözümleniyor

Sultanbeyli'nin trafik sıkıntısına çözüm olacak Mecidiye Köprülü Kavşağı çalışmaları, yılbaşında hizmete girebilmesi için hızlandırıldı.

Yapılan açıklamada, Haziran ayında başlayan Mecidiye Köprülü Kavşağı çalışmalarının beklenenden hızlı ilerlediği belirtildi. Kavşağın, bağlantı yollarındaki hazırlığın devam ettiği, inşaatın köprü ayaklarının bitmek üzere olduğu ifade edilen açıklamada, inşaatın bu kadar hızlı ilerlemesindeki temel amacın, projeyi yılbaşına kadar tamamlayıp trafik çilesine bir an önce son vermek olduğu belirtildi.

Önce, batı istikametinde, kuzey ve güney yan yollarını birbirine bağlayacak olan taşıt alt geçidinin yapılacağı, ardından doğu istikametinde, yine yan yolları birbirine bağlayan taşıt üst geçidinin tamamlanacağı, son aşamada ise yan yolların, TEM otoyoluna doğru kaydırılarak, köprünün altından geçirileceği kaydedilen açıklamada, projenin maliyetinin ise 9 milyon TL olduğu açıklandı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72