Sultanbeylili öğrenciler Şehit Halis Demir adına yarışıyor!

Sultanbeylili öğrenciler Şehit Halis Demir adına yarışıyor!

09 Mart 2017 Perşembe 12:33
Sultanbeylili öğrenciler Şehit Halis Demir adına yarışıyor!
15 Temmuz şehidi Ömer Halis Demir adına İstanbul genelinde ki okullarda başlatılan “Şehit Ömer Halis Demir Spor Müsabakaları” başladı. Yarışma ilk olarak ilçelerde okullar arasında yapılacak. Kazanan okullar daha sonra diğer ilçelerin okulları ile yarışmaya devam edecek. Finalde kazanan okul “Şehit Ömer Halis Demir Spor Müsabakaları” ödülünü alacak.

İlköğretim öğrencileri arasında başlatılan yarışma tüm ilçelerde start aldı. Yarışma öncelikle sınıflar arasında yapılıyor. Kazanan sınıflar bir üst tura çıkma şansı buluyor. İlçelerde yapılan yarışma sonucunda kazanan okul, İstanbul’da bulunan diğer okullar ile yarışarak finale ulaşmayı amaçlıyor.

MİNİKLERİN YARIŞMA HEYECANI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Sultanbeyli Kapalı Spor Salonunda yapılan yarışma da minik öğrenciler tüm hünerlerini sergiledi. Üçüncü sınıflar karşılaşmasında Merkez İlkokulu ile Hasanpaşa İlkokulu öğrencileri kıyasıya bir mücadele yaşandı. Saniyelerle yarışmayı Hasanpaşa İlkokulu öğrencileri kazandı.

MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ GÖZ DOLDURDU

Yarışmaya Hanife Yapar, Tuğba Güleryüz, Emel Eren Aykar ve Selvinaz Yurtseven öğretmenleri ile hazırlanan Merkez İlkokulu öğrencileri, yarışmada vermiş oldukları mücadele ile göz doldurdu. Birinci olamadıkları için üzülen Merkez İlkokulu öğrencileri; “Kazanmak iyi olurdu ama kazanmaktan daha önemlisi vatan için şehit olan Ömer Halis Demir adına yarışmaktı”  diyerek duygularını beyan ettiler.

 
Son Güncelleme: 09.03.2017 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3