Sultanbeyli'de Yeni Türkü coşkusu

Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Yeni Türkü grubu, Sultanbeyli'de...

Sultanbeyli'de Yeni Türkü coşkusu

Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Yeni Türkü grubu, Sultanbeyli'de...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Sultanbeyli'de Yeni Türkü coşkusu

Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Yeni Türkü grubu, Sultanbeyli'de hayranlarına muhteşem bir konser verdi. 1978 yılında Derya Köroğlu önderliğinde kurulan Türk Müzik dünyasının efsanevi grubu Yeni Türkü, Sultanbeyli Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluştu.

Birbirinden güzel şarkılarıyla hayranlarına müzik dolu saatler yaşatan grup, ‘Destina', ‘Vira Vira', ‘Aşk Yeniden', ‘Cevriye Hanım', ‘Deliler', ‘Yedi Kule' ve ‘Olmasa Mektubun' gibi unutulmaz şarkılarını Sultanbeylili sevenleri için söyledi.

Sultanbeyli Kültür Merkezi'ni dolduran yüzlerce Yeni Türkü hayranı, sevilen grubun şarkılarına eşlik etti. Grup, muhteşem konserde grup gördükleri yoğun ilgiden oldukça memnun kalırken, konser sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3