Sultanbeyli'de Ramazan coşkusu

Ramazan ruhlara ve bedenlere getirdiği sıhhat, sükunet ve huzuruyla geldi.

Sultanbeyli'de Ramazan coşkusu

Ramazan ruhlara ve bedenlere getirdiği sıhhat, sükunet ve huzuruyla geldi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sultanbeyli'de Ramazan coşkusu

Ramazan tüm insanlığa bolluğu, bereketi, kardeşlik ve barış duygularıyla, ruhlara ve bedenlere getirdiği sıhhat, sükunet ve huzuruyla geldi. Sultanbeyli Belediyesi de Ramazan'ın kutlu atmosferine yakışır birbirinden güzel programlar hazırladı.

 Bu yıl Sultanbeyli'nin büyük caddelerinde, Antalya Caddesi, Kubbe Caddesi ve Kent Meydanı'nda 3 büyük iftar sofrası kurulacak. İftar sofrası kurulan caddeye yakın mahallelerin sakinlerini ağırlayacak büyüklükteki iftar davetlerinde, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve ekibi, vatandaşlarla buluşacak.

Bu programlar dışında şehit ve gazi aileleri, yetim ve öksüzler, engelliler, dernekler, kamu çalışanları, tüm siyasi parti teşkilatları, Sultanbeyli Belediyesi kurulduğu günden bugüne kadar ilçeye hizmet etmiş ve etmeye devam eden eski belediye başkan ve ekipleri, meclis üyeleri ve daha birçok vatandaş için iftar davetleri düzenlenecek. Bütün bu iftarlarla amaç, birlik ve beraberliğin pekişmesi, tüm Sultanbeyli'nin bir arada Bir Ramazan geçirmesi…

Kent Meydanı'nda

Ramazan coşkusu…

İftar sonrası ise Kent Meydanı'nda birbirinden güzel programlar başlayacak. Ezgi ve ilahi konserlerinden, söyleşilere, şiir dinletilerinden Kuran-ı Kerim okumalarına kadar birçok etkinlik Sultanbeylililerin beğenisine sunulacak.

Tuncay Kemertaş, Bekir Ünlüataer, Grup Dergah, Ender Doğan ve Berk Özbek eserlerini seslendirecek, Ömer Faruk Tekbilek, Mehter Takımı ile birlikte muhteşem bir konser verecek. Söyleşiler için ise Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu, Prof. Dr. Ömer Aydın ve Recai Çetres Sultanbeyli'de olacak.

Çocuklar için…

Bununla birlikte 15 mahallede ve Kent Meydanı'nda çocuk şenlikleri düzenlenecek. Her mahallede birer kez düzenlenecek şenliklerde çocuklar, Burak Sezen'in çocuk şarkıları, uzun bacak, Hacivat ile Karagöz, Nasrettin Hoca, Keloğlan, palyaçolar ve sihirbazlarla eğlenecek. Doyasıya eğlenen çocuklara, pamuk şeker, Osmanlı macunu, şerbet ve mısır da ikram edilecek.

Ramazan'ın coşku ve bereketini doya doya yaşamak isteyen herkes bu etkinliklere davetli…

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3