Sultanbeyli'de modern kesim yeri

Sultanbeyli'de modern kesim yeri

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sultanbeyli'de modern kesim yeri

Sultanbeyli Belediyesi, bayram öncesi kurduğu kurban alanı ile hem kurban satıcılarının hem de vatandaşların takdirini topladı. Alanda, hem satış yapanlar için hem de kurban alacak vatandaşlar için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülerek dizayn edildi. İçerisinde internet cafeden kuaföre, duşa kabinlerden yemek ve çay salonuna kadar her şeyin mevcut olduğu alanda, vatandaşlar ve kurban satıcılarının ihtiyaçlarına cevap veriliyor.

Binlerce kilometre uzaklardan yola düşerek Sultanbeyli'ye gelen kurban satıcılarının, en iyi şekilde ağırlanmalarını sağlamayı hedefleyen belediye ekipleri, satıcıların günlük ihtiyaçlarını düşünerek kurban satış alanını tasarladılar. Her daim açık olan yemek ve çay salonu, hem kurban satıcılarının hem de kurban almaya gelen vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verirken, internet cafede ise vatandaşlar kurban fiyatlarını karşılaştırma şansına sahip oluyorlar.

450 çadırın yer aldığı alanda, sağlıklı ve hijyenik hizmet sunulması amacıyla, veteriner hekim ve Belediye zabıta ekipleri de denetimlerini sürdürüyorlar. Ayrıca, vatandaşlar kurbanlarını rahatlıkla kesebilmeleri için Kurban Kesim Ünitesi'nden bu bayramda yararlanma imkanına sahip olacaklar. Modern araçlarla donatılan Kurban Kesim Ünitesi'nde kurbanlıklar 5 dakika içerisinde kesilerek parçalara ayrılıyor.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72