Sultanbeyli zabıtası fırınları denetledi

Vatandaşların sağlığı için zabıta ekipleri denetimleri sıklaştırdı

Sultanbeyli zabıtası fırınları denetledi

Vatandaşların sağlığı için zabıta ekipleri denetimleri sıklaştırdı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sultanbeyli zabıtası fırınları denetledi

Vatandaşların sağlığı için zabıta ekipleri denetimleri sıklaştırdı. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Sultanbeyli'de hizmet veren fırınlar denetimden geçirildi.

Sultanbeyli Belediyesi zabıta ekipleri, ilçede hizmet veren fırınlara sabahın ilk saatlerinde baskın denetimler düzenledi. Denetimlerde ilçe merkezindeki birçok fırında incelemelerde bulunuldu. Denetimler sonucunda çeşitli eksiklikleri bulunan fırınlar tespit edilerek gerekli tutanaklar tutuldu. Zabıta ekiplerinin tespit ettiği eksiklikler arasında ortam hijyeni, personel kıyafetleri ve pasa bezlerinin kirli olması öne çıktı.

Sultanbeyli Belediyesi Zabıta Müdürü Salih Nur'un idaresinde, fırıncıların işe başladığı sabahın ilk ışıklarıyla gerçekleştirilen denetimlere 8 kişilik zabıta ekibi katıldı.  Halk sağlığının korunması adına gerçekleştirilen denetimlerde, genel anlamda bir sıkıntının çıkmaması Sultanbeyli halkının sağlıklı ve standartlara uygun besinler yemesini sağlamak adına sevindirici gelişme olarak nitelendirildi.

Zabıta Müdürü Salih Nur, denetimler sonrasında yaptığı açıklamada; “Gördüğümüz bazı eksiklikleri sözlü uyarı olarak işletmecilerimize ilettik ve bu eksikliklerini en kısa zamanda tamamlamalarını istedik. Bazılarında ise cezai işlem uygulamak zorunda kaldık. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz bu kontroller sayesinde Sultanbeyli genelinde belli bir standardı yakaladık ve işletmecilerimizden de sağlık kurallarına azami riayet etmeleri çağrımızı yineledik” diye konuştu.

 

     

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72